Autonvuokraus Brest, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Brest, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Brest, BR, Ranska
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Brest, BR, Ranska
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Brest: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Brest, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Brest, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Brest Guipavas lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Brest

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Brest noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis, Europcar ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Brest COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Brest. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Brest, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Brest sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Brest. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Brest, Ranska?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Brest huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Brest taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Brest rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Brest?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Brest, ja datamme mukaan Fiat 500 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 44 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Brest niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 € per päivä. Fiat 500 autonvuokraukset kaupungista Brest ovat yleensä keskimäärin 34 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Brest, Bretagne, Ranska kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Brest on 7 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 144 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Brest.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Brest kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Brest autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Brest vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Fiat 500 tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Brest samanlainen kuin muualla Bretagne alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Brest ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Bretagne lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 5 °C ja mahdollinen sademäärä 69 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Brest