Halvat lennot Oxford

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 1/11
ma 8/11

Halvimmat lennot kaupungin Oxford lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oxford lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Oxford

Helsinki (HEL) - Lontoo (LON)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oxford kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lontoo, jolloin hinta on keskimääräinen 144 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Oxford?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Oxford?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Oxford kaupungista Málaga oli 30 €. Tämä on 85 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Oxford. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Oxford omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Oxford lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

  Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Oxfordtoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

 • Löytyykö kaupungin Oxford lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Oxford kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (63 km kaupungin Oxford keskustasta), Birmingham lentokenttä (85 km kaupungin Oxford keskustasta), Lontoo London City lentoasema lentokenttä (94 km kaupungin Oxford keskustasta), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (100 km kaupungin Oxford keskustasta) tai Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (103 km kaupungin Oxford keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Oxford lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 129 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Oxford. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Aloita matkan suunnittelu - Oxford