Etsi halvat lennot Oxford

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 10/12
la 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Oxford lentotiedot ja trendit

Tutustu Oxford lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Oxford?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Oxford kaupungista Riika oli 22 €. Tämä on 90 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Oxford. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Oxford omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Oxford?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Oxford vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 3t. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Oxford on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema lentoajan ollessa noin 5t. Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Oxford lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oxford lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Oxford

Tampere (TMP) - Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (STN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oxford kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Lontoo Stanstedin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 51 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Oxford

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Oxfordtoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Oxford kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Brize Norton lentokenttä (23 km Oxford keskustasta), Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä (62 km Oxford keskustasta), Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (63 km Oxford keskustasta), Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (85 km Oxford keskustasta) tai Lontoo London City lentoasema lentokenttä (94 km Oxford keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Oxford Kidlington lentokenttä ovat keskimäärin 115 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Oxford. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Oxford lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Oxford lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oxford?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Oxford

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oxford?

Kohteeseen Oxford kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Ryanair, Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Oxford rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Oxford


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Oxford. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Oxford joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Oxford lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Oxford niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Oxford lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.