Etsi halvat lennot Atlanta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Atlanta

Yhteenveto Atlanta lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

482 €

Halvin meno-paluulennon hinta

639 €

Nopein lentoaika

14t 50m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 482 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 639 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson).
Nopein lento kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi kestää 14t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Atlanta mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Delta.

Atlanta lentotiedot ja trendit

Tutustu Atlanta lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Atlanta?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Atlanta kohteeseen Suomi on lokakuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 728 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Atlanta, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 779 €.

See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Atlanta?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Atlanta on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Atlanta tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 834 €. Lennot reitille Suomi - Atlanta sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 955 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Atlanta?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Atlanta lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lento kestää keskimäärin 15t 10m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Atlanta?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Atlanta reitille 59 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Atlanta hintaan 857 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Atlanta jopa niin halpaan hintaan kuin 793 €.

Halvimmat lennot kaupungin Atlanta lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Atlanta lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Atlanta

HALVIN REITTI Helsinki - Atlanta

Helsinki (HEL) - Atlanta (ATL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Atlanta kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson, jolloin hinta on keskimääräinen 857 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ATLANTAlokakuu15% halvempilokakuu aikana Helsinki - Atlanta lennot maksavat keskimäärin vain 728 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ATLANTA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu15% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Atlanta lentojen keskimääräinen hinta on 987 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ATLANTA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu546% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Atlanta kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Atlanta

Paras aika matkustaa Georgian osavaltion pääkaupunkiin Atlantaan, Yhdysvaltoihin, sijoittuu kevään ja syksyn välille. Atlantan kuuma ja kostea kesä voi olla monelle matkailijalle liian tukala, ja siksi kaupunki on erityisen suosittu keväisin ja syksyisin. Atlantan sää heinäkuussa on helteisimmillään lämpötilojen hipoessa 30 °C. Helteiden hellitettyä voit kokea Atlantassa kaikki vuodenajat leudosta syksystä viileään talveen ja lempeään kevääseen. Kylmimmillään kaupunki on tammikuisin, jolloin lämpötilat putoavat yleensä 0–10 °C välille. Milloin kannattaa ostaa lennot Atlantaan? Lentoliput kannattaa lähes poikkeuksetta ostaa aina muutamaa kuukautta ennen matkaa, varsinkin jos matkasi päivämäärissä ei ole joustovaraa. Jos sen sijaan olet joustava matkustusajankohdan suhteen, voit bongata halvat lennot Atlantaan juuri ennen lähtöäsi. Tällöin lentolippujen hinnat saattavat pudota jonkin verran. Halvimmat lennot ja hotellit löydät useimmiten huippusesongin ulkopuolelta.

Atlanta kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Atlanta De Kalb/Peachtree lentokenttä (16 km Atlanta keskustasta), Macon Middle Georgia Regional lentokenttä (129 km Atlanta keskustasta), Columbus Metropolitan Area lentokenttä (147 km Atlanta keskustasta) tai Chattanooga Lovell Field lentokenttä (161 km Atlanta keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.momondosta löytyneet halvat lennot: Atlanta

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Atlanta
Useita lentoyhtiöitä
17. lokakuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 32m
3 välilaskua
ATL00:22Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
24. lokakuuta
ATL12:05Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
23t 20m
2 välilaskua
HEL11:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. marraskuuta
HEL02:55Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
ATL18:05Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
8. marraskuuta
ATL09:29Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
19t 26m
2 välilaskua
HEL04:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. lokakuuta
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
3 välilaskua
ATL17:15Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
23. lokakuuta
ATL12:05Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
23t 20m
2 välilaskua
HEL11:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
31. lokakuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
1 välilasku
ATL18:05Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
7. marraskuuta
ATL11:50Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
17t 20m
1 välilasku
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
26. tammikuuta
HEL01:55Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
ATL17:05Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
2. maaliskuuta
ATL11:50Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
13t 10m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. marraskuuta
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 12m
2 välilaskua
ATL23:17Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
8. marraskuuta
ATL11:50Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
23t 20m
2 välilaskua
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Atlanta

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Atlanta, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Brussels Airlines ja Lufthansa
Useita lentoyhtiöitä
21. lokakuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 15m
3 välilaskua
ATL10:40Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
Useita lentoyhtiöitä
14. lokakuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 20m
3 välilaskua
ATL02:50Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
Useita lentoyhtiöitä
21. lokakuuta
HEL03:35Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 26m
2 välilaskua
ATL12:01Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson

Muut matkustamoluokat Atlanta lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Atlanta lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Atlanta?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Atlanta

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Atlanta?

Lentäessäsi kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: KLM, Air France, Lufthansa tai American Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Finnair lennot kohteeseen Atlanta

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Atlanta matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 5 lentoa joka viikko kohteeseen Atlanta lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Lontoo Heathrow’n lentoasema. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 773 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 244 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,8/10.

Lufthansa lennot kohteeseen Atlanta

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Atlanta on Lufthansa (7,2/10, 407 arvosteluilla). Suurin osa Lufthansa lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Atlanta saapuvat kohteesta Washington Dulles Intl, mutta kohteeseen Atlanta on maailmanlaajuisesti 11 Lufthansa lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Lufthansa tarjous oli 679 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlanta, meno-paluu).


Atlanta ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Atlanta lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Noin 16 km päässä Atlantan keskustasta sijaitsevalta Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport -lentokentältä keskustaan matkustat kätevästi junalla. Atlantan julkisen liikenteen Martan (Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority) punainen ja kultainen junalinja vievät kantakaupungin Peachtree Center Station -asemalle noin 15 minuutissa. Junat kulkevat lentoaseman sisäisen terminaalin juna-asemalta keskustaan arkisin klo 05:00–01:30 noin 10–20 minuutin välein ja viikonloppuisin klo 06:00–01:00 noin 20 minuutin välein. Keskustaan matkustat 1 USD (noin 0,95 EUR) maksavalla Breeze Ticket -kertalipulla, jonka lisäksi matkasta pitää maksaa 2,50 USD (noin 2,35 EUR). Voit ostaa lippusi junaan Breeze-myyntiautomaateista lentoaseman juna-asemalla.

Jos hyppäät lentokentältä jaetun Shared-Ride-minibussin kyytiin, pääset kantakaupunkiin noin 16,50 USD (noin 15,60 EUR) hinnalla. Minibussit lähtevät 15 minuutin välein lentokentän ulkopuolelta laitureilta 3–10. Matkan keskustaan voit taittaa lisäksi taksilla, joka maksaa kantakaupungin alueelle noin 30 USD (noin 28,50 EUR).


Atlanta: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Atlanta
Helsinki - Atlanta reitin lennot
Nopein lentoaika15t 10m
Halvin hinta639 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Atlanta

Atlantassa liikut helposti Martan (Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority) ylläpitämällä julkisella liikenteellä, jonka busseilla, junilla ja Streetcar-raitiovaunulinjalla pääset kulkemaan ympäriinsä. Martan kulkuvälineissä voit matkustaa Breeze Ticket -kertalipuilla tai Breeze Card -kortilla, jolle voit ladata arvoa. Breeze Ticket -kertalippu maksaa junissa, busseissa ja raitiovaunussa 1 USD (noin 0,95 EUR) ja Breeze Card -kortti 2 USD (noin 1,90 EUR). Busseissa ja junissa lipulle tai kortille pitää lisäksi ostaa yhdensuuntainen matka, joka maksaa 2,50 USD (noin 2,35 EUR). Raitiovaunulla sen sijaan saat matkustaa pelkän kertalipun hinnalla. Busseissa ja junissa jokainen yhdensuuntainen matka sisältää neljä vaihtoa, jotka voit käyttää ainoastaan busseissa ja junissa. Raitiovaunulipulla et voi vaihtaa muihin kulkuvälineisiin. Lippuja kaikkiin julkisiin voit ostaa Martan RideStore-myymälöistä tai Breeze-myyntiautomaateista ympäri kaupunkia. Apuna Atlantan liikenteessä kannattaa käyttää MARTA On the Go -sovellusta, josta löydät esimerkiksi kulkuneuvojen ajankohtaiset aikataulut.


Kohteen Atlanta viisumivaatimukset

Kun matkustat Yhdysvaltoihin ja Atlantaan, tarvitset Suomen kansalaisena mukaasi passin, mutta et välttämättä viisumia, mikäli viivyt maassa alle 90 vuorokautta. Viisumin virkaa toimittaa pakollinen ESTA-matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization), joka oikeuttaa maassa oleskelun korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi. 14 USD (noin 13,15 EUR) maksavaa elektronista matkustuslupaa tulee hakea sähköisen järjestelmän verkkosivuilta vähintään 72 h ennen matkaa. Virallisesta matkustusasiakirjasta käy Yhdysvaltoihin matkustaessa ainoastaan voimassa oleva, elektronisesti luettava ja hyväkuntoinen passi. Matkustuslupaa ei kannata unohtaa matkasta, sillä ilman sitä, et pääse lentokenttää pidemmälle. Otathan huomioon, että kun matkustat Yhdysvaltoihin ilman viisumia, sinulla on oltava lisäksi paluulippu valmiiksi ostettuna. Jos et sen sijaan ole Suomen kansalainen, voit tiedustella maatasi koskevia passi- ja viisumisäädöksiä esimerkiksi Yhdysvaltain suurlähetystöistä.


Aloita matkan suunnittelu - Atlanta


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Atlanta

Miten löydän halvimmat lennot Atlantaan?

Halvat lennot Atlantaan löydät parhaiten välttämällä matkustamista kohteeseen sesonkiaikoina. Halvimmillaan lennot Atlantaan ovat Suomesta syksyllä ja talvella syys-huhtikuussa, jolloin hinnat vaihtelevat noin 500–1 000 EUR välillä. Vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja vaihtamalla matkustuspäivämääriäsi, voit löytää halvat lennot Atlantaan. Etsi lentoja Suomesta erityisesti esimerkiksi helmi-, huhti-, syys- tai marraskuun viimeisiltä viikoilta, jolloin hinnat ovat edullisimmillaan.

Kiinnostavatko Atlantan nähtävyydet?

Atlanta tunnetaan varsinkin kesäisin värikkäistä kulttuurinähtävyyksistä, konserteista ja festivaaleista.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Atlantassa?

Yhdysvaltain dollareita (USD) suositellaan vaihtamaan Suomessa, sillä valuutan vaihto ennen matkaa tulee yleensä matkailijalle edullisemmaksi.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Atlanta. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Atlanta momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Atlanta.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Atlanta on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.