Etsi halpoja lentoja Atlanta alk. 572 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Atlanta

Yhteenveto Atlanta lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

572 €

Halvin meno-paluulennon hinta

719 €

Nopein lentoaika

18t 35m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 572 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 719 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson).
Nopein lento kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi kestää 18t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Atlanta mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja British Airways.

Atlanta lentotiedot ja trendit

Tutustu Atlanta lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Atlanta?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Atlanta kohteeseen Suomi on lokakuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 764 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Atlanta, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 771 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Atlanta?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Atlanta on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Atlanta keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 787 €. Lennot reitille Suomi - Atlanta maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 884 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Atlanta?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Atlanta ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Atlanta aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 836 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 972 €. Lennot kohteeseen Atlanta kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Atlanta?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Atlanta lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lento kestää keskimäärin 14t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Atlanta?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Atlanta reitille 33 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Atlanta hintaan 825 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Atlanta jopa niin halpaan hintaan kuin 650 €.

Halvimmat lennot kaupungin Atlanta lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Atlanta lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Atlanta

HALVIN REITTI Helsinki - Atlanta

Helsinki (HEL) - Atlanta (ATL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Atlanta kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson, jolloin hinta on keskimääräinen 825 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ATLANTAlokakuu8% halvempilokakuu aikana Helsinki - Atlanta lennot maksavat keskimäärin vain 764 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ATLANTA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu24% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Atlanta lentojen keskimääräinen hinta on 1032 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ATLANTA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu374% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Atlanta kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Atlanta

Paras aika matkustaa Georgian osavaltion pääkaupunkiin Atlantaan, Yhdysvaltoihin, sijoittuu kevään ja syksyn välille. Atlantan kuuma ja kostea kesä voi olla monelle matkailijalle liian tukala, ja siksi kaupunki on erityisen suosittu keväisin ja syksyisin. Atlantan sää heinäkuussa on helteisimmillään lämpötilojen hipoessa 30 °C. Helteiden hellitettyä voit kokea Atlantassa kaikki vuodenajat leudosta syksystä viileään talveen ja lempeään kevääseen. Kylmimmillään kaupunki on tammikuisin, jolloin lämpötilat putoavat yleensä 0–10 °C välille. Milloin kannattaa ostaa lennot Atlantaan? Lentoliput kannattaa lähes poikkeuksetta ostaa aina muutamaa kuukautta ennen matkaa, varsinkin jos matkasi päivämäärissä ei ole joustovaraa. Jos sen sijaan olet joustava matkustusajankohdan suhteen, voit bongata halvat lennot Atlantaan juuri ennen lähtöäsi. Tällöin lentolippujen hinnat saattavat pudota jonkin verran. Halvimmat lennot ja hotellit löydät useimmiten huippusesongin ulkopuolelta.

Löytyykö kaupungin Atlanta lähettyviltä muita lentokenttiä?

Atlanta kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Atlanta De Kalb/Peachtree lentokenttä (16 km Atlanta keskustasta), Macon Middle Georgia Regional lentokenttä (129 km Atlanta keskustasta), Columbus Metropolitan Area lentokenttä (147 km Atlanta keskustasta) tai Chattanooga Lovell Field lentokenttä (161 km Atlanta keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä hinnat?

lentoa Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Atlanta

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Atlanta
Useita lentoyhtiöitä
23. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 35m
2 välilaskua
ATL20:35Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
7. helmikuuta
ATL09:45Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
26t 00m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
ATL16:45Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
7. helmikuuta
ATL15:35Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
18t 05m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
23. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
ATL15:10Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
7. helmikuuta
ATL14:40Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
19t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
23. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 24m
3 välilaskua
ATL22:24Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
7. helmikuuta
ATL09:45Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
26t 00m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. joulukuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
1 välilasku
ATL15:00Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
2. tammikuuta
ATL20:30Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
20t 05m
1 välilasku
HEL23:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
20. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 50m
1 välilasku
ATL16:20Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
27. joulukuuta
ATL20:30Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
20t 05m
1 välilasku
HEL23:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Atlanta

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Atlanta, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Useita lentoyhtiöitä
20. joulukuuta
HEL07:20Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 13m
2 välilaskua
ATL08:33Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
Air France
20. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
ATL18:05Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
Useita lentoyhtiöitä
20. joulukuuta
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 40m
3 välilaskua
ATL20:30Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
1041 €
Etsi vastaava

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Atlanta

Atlantassa liikut helposti Martan (Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority) ylläpitämällä julkisella liikenteellä, jonka busseilla, junilla ja Streetcar-raitiovaunulinjalla pääset kulkemaan ympäriinsä. Martan kulkuvälineissä voit matkustaa Breeze Ticket -kertalipuilla tai Breeze Card -kortilla, jolle voit ladata arvoa. Breeze Ticket -kertalippu maksaa junissa, busseissa ja raitiovaunussa 1 USD (noin 0,95 EUR) ja Breeze Card -kortti 2 USD (noin 1,90 EUR). Busseissa ja junissa lipulle tai kortille pitää lisäksi ostaa yhdensuuntainen matka, joka maksaa 2,50 USD (noin 2,35 EUR). Raitiovaunulla sen sijaan saat matkustaa pelkän kertalipun hinnalla. Busseissa ja junissa jokainen yhdensuuntainen matka sisältää neljä vaihtoa, jotka voit käyttää ainoastaan busseissa ja junissa. Raitiovaunulipulla et voi vaihtaa muihin kulkuvälineisiin. Lippuja kaikkiin julkisiin voit ostaa Martan RideStore-myymälöistä tai Breeze-myyntiautomaateista ympäri kaupunkia. Apuna Atlantan liikenteessä kannattaa käyttää MARTA On the Go -sovellusta, josta löydät esimerkiksi kulkuneuvojen ajankohtaiset aikataulut.


Kohteen Atlanta viisumivaatimukset

Kun matkustat Yhdysvaltoihin ja Atlantaan, tarvitset Suomen kansalaisena mukaasi passin, mutta et välttämättä viisumia, mikäli viivyt maassa alle 90 vuorokautta. Viisumin virkaa toimittaa pakollinen ESTA-matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization), joka oikeuttaa maassa oleskelun korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi. 14 USD (noin 13,15 EUR) maksavaa elektronista matkustuslupaa tulee hakea sähköisen järjestelmän verkkosivuilta vähintään 72 h ennen matkaa. Virallisesta matkustusasiakirjasta käy Yhdysvaltoihin matkustaessa ainoastaan voimassa oleva, elektronisesti luettava ja hyväkuntoinen passi. Matkustuslupaa ei kannata unohtaa matkasta, sillä ilman sitä, et pääse lentokenttää pidemmälle. Otathan huomioon, että kun matkustat Yhdysvaltoihin ilman viisumia, sinulla on oltava lisäksi paluulippu valmiiksi ostettuna. Jos et sen sijaan ole Suomen kansalainen, voit tiedustella maatasi koskevia passi- ja viisumisäädöksiä esimerkiksi Yhdysvaltain suurlähetystöistä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Atlanta

Miten löydän halvimmat lennot Atlantaan?

Halvat lennot Atlantaan löydät parhaiten välttämällä matkustamista kohteeseen sesonkiaikoina. Halvimmillaan lennot Atlantaan ovat Suomesta syksyllä ja talvella syys-huhtikuussa, jolloin hinnat vaihtelevat noin 500–1 000 EUR välillä. Vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja vaihtamalla matkustuspäivämääriäsi, voit löytää halvat lennot Atlantaan. Etsi lentoja Suomesta erityisesti esimerkiksi helmi-, huhti-, syys- tai marraskuun viimeisiltä viikoilta, jolloin hinnat ovat edullisimmillaan.

Kiinnostavatko Atlantan nähtävyydet?

Atlanta tunnetaan varsinkin kesäisin värikkäistä kulttuurinähtävyyksistä, konserteista ja festivaaleista.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Atlantassa?

Yhdysvaltain dollareita (USD) suositellaan vaihtamaan Suomessa, sillä valuutan vaihto ennen matkaa tulee yleensä matkailijalle edullisemmaksi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Atlanta?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Atlanta. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Atlanta joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Atlanta momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Atlanta?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Atlanta.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Atlanta juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Atlanta on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Atlanta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.