Halvat lennot Konya

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Konya lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Konya lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Konya

HALVIN REITTI Helsinki - Konya

Helsinki (HEL) - Konya (KYA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Konya kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Konya, jolloin hinta on keskimääräinen 386 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KONYAtoukokuu35% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Konya lennot maksavat keskimäärin vain 251 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KONYA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu35% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Konya lentojen keskimääräinen hinta on 522 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KONYA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu392% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Konya kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Konya?

Suomesta ei valitettavasti pääse miltään lentokentältä suoralla lennolla Konyaan. Lennot Konyaan joutuu taittamaan välilaskun kautta kaikilta Suomen lentokentiltä. Helpoin ja nopein reitti on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Istanbuliin ja yhdellä välilaskulla jatkaa matkaa Konyan lentokentälle. Lentoaika vaihtelee hieman meno- ja paluumatkalla, mutta on keskimäärin seitsemän ja 10 tunnin välillä. Tämä on vielä kohtalaisen pituinen ja välissä pääsee mukavasti jaloittelemaan. Muidenkin lentokenttien kautta voit lentää yhdellä välilaskulla, mutta tällöin vaihto on usein omalla vastuulla. Kahden välilaskun lennot ovat myös pääosin omalla vaihdolla, joten helpoin ratkaisu lienee lentää Istanbulin kautta yhdellä vaihdolla. Suomen muilta lentokentiltä lentäessä matkaan joutuu lisäämään vielä yhden välilaskun Helsinki-Vantaalla ja näin ollen lentoaika venyy jo pitkäksi. Lennot Turkin Konyaan löydät parhaiten momondon kautta, jossa voit itse vertailla lentoaikoja ja löytää itsellesi parhaan lennon.

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Konyan lentokentälle. Lennot Konyan lentokentälle kulkevat aina välilaskun kautta, jos matkustat Suomesta. Ainoa ympärivuotinen yhteys Konyaan kulkee Istanbulin lentokentän kautta. Helsingistä sinne pääsee kätevästi yhdellä välilaskulla, mutta muualta Suomesta joutuu lentämään aina ensin Helsinki-Vantaan lentokentän kautta. Onneksi siellä on mukava viettää pidempääkin välilaskua, sillä kentällä on mahdollisuus saunoa ja uida pientä korvausta vastaan. Istanbulin uusi lentoasema on maailman suurin, joten siellä riittää oletettavasti myös tekemistä välilaskun ajaksi. Aikaa voi kuluttaa vaikka shoppaillen, turkkilaista kahvia juoden tai lentokoneita katsellen ja kirjaa lukien.

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Konya. Lennot maksavat noin 251 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Konya toukokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 342 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Konya noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 386 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Konya kentältä Suomi on perjantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja perjantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 401 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Konya keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 509 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Konya on iltapäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 414 €. Lennot kaupunkiin Konya ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 451 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Konya?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Konya

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Konya?

Turkish Airlines, SunExpress ja Pegasus Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Konya rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Konya näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Konya

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Konya on Turkish Airlines, ja se liikennöi 28 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Konya on 373 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Konya, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 120 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,2.

SunExpress lennot kohteeseen Konya

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Konya on SunExpress (7,3/10, 23 arvosteluilla). Suurin osa SunExpress lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Konya saapuvat kohteesta İzmir Adnan Menderes Arpt, mutta kohteeseen Konya on maailmanlaajuisesti 2 SunExpress lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty SunExpress tarjous oli 236 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Konya, meno-paluu).


Konya ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Konya lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Konyan lentokentältä?

Konyan lentokentältä on melko lyhyt matka kaupungin keskustaan. Bussilla sen taittaa mukavasti noin puolessa tunnissa ja matka on erittäin edullinen. Bussit ovat ajoitettu sopivasti kulkemaan lentojen lähtö- ja saapumisaikojen mukaisesti. Konyan lentokenttä on erittäin pieni, joten bussit on helppo löytää aivan terminaalin edustalta. Taksi on myös hyvä vaihtoehto, jos haluaa matkustaa mukavasti suoraan kohteeseen tai jos majoittuu jossain kauempana bussiasemalta. Taksi on bussia hieman nopeampi, mutta myös hintavampi. Länsimaiseen hintatasoon verrattuna taksit ovat kuitenkin erittäin edullisia. Lyft ja Uber ovat Turkissa kiellettyjä taksinkuljettajien protestien takia. Turkissa on käytössä sovellukset iTaksi ja BiTaksi, joilla voi tilata taksin itselleen. Molemmat sovellukset ovat ilmaisia ladata ja käyttää sekä ne ovat saatavilla myös englannin kielellä. On suositeltavaa käyttää ainoastaan virallisia ja merkittyjä takseja, ellei ole etukäteen tilannut kyytiä esimerkiksi hotellilta.


Kohteen Konya viisumivaatimukset

Suomalaiset saavat vapaasti matkustaa Turkkiin ilman viisumia. Maassa saa oleskella kerrallaan korkeintaan 90 päivää, jonka jälkeen on taas poistuttava vähintään yhtä pitkäksi ajaksi. Henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi, kun poistutaan EU- tai Schengen-alueelta. Näin ollen matkassa pitää olla mukana passi. Lisäksi Turkin hallitus suosittaa passin olevan voimassa vielä vähintäänkin kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Tämä asia kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa, että se ei tyssäisi ennen aikojaan. Lisäksi passissa pitää olla vähintään yksi kokonainen tyhjä sivu rajalla mahdollisesti annettavia leimoja varten.


Aloita matkan suunnittelu - Konya


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Konya

Konya on yksi maailman vanhimmista asutuskeskuksista maailmassa. Kaupunki on täynnä vanhoja rakennuksia, museoita sekä moskeijoita, joita kierrellessä voisi viettää kaupungilla vaikka kokonaisen viikon. Kaupungin kenties tunnetuin nähtävyys on Mevlana museo. Tämä hautapaikka on omistettu 1200-luvulla eläneelle uskonnolliselle johtajalle Mevlana Celaleddin Rumille. Ihmiset edelleen palvovat kyseisellä paikalla, joten kannattaa huomioida pukukoodi alueella vieraillessa. Kaupungissa on myös useita moskeijoita, joissa pätevät samat pukeutumisen säännöt. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä paikat ovat ehdottomasti vierailun arvoisia ja paikalliset ovat ystävällisiä, kunhan kunnioitat heidän tapojaan. Museoita näin historiallisesti tärkeässä kaupungissa löytyy useita. Vierailemisen arvoisia ovat etenkin kaakelimuseo, puu- sekä kivikaiverrusmuseo, arkeologinen museo ja Koyunoglu museo. Kaakelimuseossa voi nähdä upeita värillisiä laattoja ja keraamisia esineitä, jotka on löydetty arkeologisista kaivauksista. Arkeologisessa museossa voit tutustua vanhoihin turkkilaisiin esineisiin, jotka on kaivettu esiin läheiseltä arkeologiselta kaivausalueelta. Sillen kaupunginosa on myös vierailun arvoinen. Se sijaitsee hieman kauempana kaupungin laidalla ja on vanha kreikkalainen kaupunginosa. Sille on suosittu päiväretkien kohde paikallisten konyalaisten joukossa. Siellä voi kävellä ja nauttia näyttävistä pienistä vanhanaikaisista taloista sekä upeista vuoristomaisemista, joita tämä kaupunginosa tarjoaa. Alueella sijaitsee lisäksi kaksi restauroitua Bysantin aikaista kirkkoa. Jos kaupunki kuulostaa juuri oikealta kohteelta lomamatkalle, Konyan lentotarjoukset löydät parhaiten momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Konya on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Konya nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Konya momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Konya.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Konya, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Konya lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.