Etsi halvat lennot Konya

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Konya lentotiedot ja trendit

Tutustu Konya lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Konya?

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Konya. Lennot maksavat noin 360 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Konya syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 365 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Konya?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Konya kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 408 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Konya torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 465 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Konya?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Konya on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 280 €. Lennot kaupunkiin Konya ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 481 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Konya?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Konya noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 406 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Konya tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Konya hintaan 381 €.

Halvimmat lennot kaupungin Konya lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Konya lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Konya

HALVIN REITTI Helsinki - Konya

Helsinki (HEL) - Konya (KYA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Konya kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Konya, jolloin hinta on keskimääräinen 406 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KONYAsyyskuu12% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Konya lennot maksavat keskimäärin vain 360 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KONYA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu13% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Konya lentojen keskimääräinen hinta on 460 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KONYA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu667% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Konya kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Konya

Miten kauan kestää lentää Konyaan?

Suomesta ei valitettavasti pääse miltään lentokentältä suoralla lennolla Konyaan. Lennot Konyaan joutuu taittamaan välilaskun kautta kaikilta Suomen lentokentiltä. Helpoin ja nopein reitti on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Istanbuliin ja yhdellä välilaskulla jatkaa matkaa Konyan lentokentälle. Lentoaika vaihtelee hieman meno- ja paluumatkalla, mutta on keskimäärin seitsemän ja 10 tunnin välillä. Tämä on vielä kohtalaisen pituinen ja välissä pääsee mukavasti jaloittelemaan. Muidenkin lentokenttien kautta voit lentää yhdellä välilaskulla, mutta tällöin vaihto on usein omalla vastuulla. Kahden välilaskun lennot ovat myös pääosin omalla vaihdolla, joten helpoin ratkaisu lienee lentää Istanbulin kautta yhdellä vaihdolla. Suomen muilta lentokentiltä lentäessä matkaan joutuu lisäämään vielä yhden välilaskun Helsinki-Vantaalla ja näin ollen lentoaika venyy jo pitkäksi. Lennot Turkin Konyaan löydät parhaiten momondon kautta, jossa voit itse vertailla lentoaikoja ja löytää itsellesi parhaan lennon.

Mistä voit lentää suoraan Konyaan?

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Konyan lentokentälle. Lennot Konyan lentokentälle kulkevat aina välilaskun kautta, jos matkustat Suomesta. Ainoa ympärivuotinen yhteys Konyaan kulkee Istanbulin lentokentän kautta. Helsingistä sinne pääsee kätevästi yhdellä välilaskulla, mutta muualta Suomesta joutuu lentämään aina ensin Helsinki-Vantaan lentokentän kautta. Onneksi siellä on mukava viettää pidempääkin välilaskua, sillä kentällä on mahdollisuus saunoa ja uida pientä korvausta vastaan. Istanbulin uusi lentoasema on maailman suurin, joten siellä riittää oletettavasti myös tekemistä välilaskun ajaksi. Aikaa voi kuluttaa vaikka shoppaillen, turkkilaista kahvia juoden tai lentokoneita katsellen ja kirjaa lukien.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Konya lentokenttä hinnat?

lentoa Konya lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Konya lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Konya lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Konya lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Konya lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Konya lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Konya lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Konya?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Konya

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Konya?

Turkish Airlines lennot kohteeseen Konya

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Konya on Turkish Airlines, ja se liikennöi 16 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Konya on 373 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Konya, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 289 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Konya

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Konya on Pegasus Airlines (7,0/10, 152 arvosteluilla). Suurin osa Pegasus Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Konya saapuvat kohteesta Istanbul Sabiha Gokcen, mutta kohteeseen Konya on maailmanlaajuisesti 17 Pegasus Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Pegasus Airlines tarjous oli 237 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Konya, meno-paluu).


Kohteen Konya viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Konyassa?

Suomalaiset saavat vapaasti matkustaa Turkkiin ilman viisumia. Maassa saa oleskella kerrallaan korkeintaan 90 päivää, jonka jälkeen on taas poistuttava vähintään yhtä pitkäksi ajaksi. Henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi, kun poistutaan EU- tai Schengen-alueelta. Näin ollen matkassa pitää olla mukana passi. Lisäksi Turkin hallitus suosittaa passin olevan voimassa vielä vähintäänkin kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Tämä asia kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa, että se ei tyssäisi ennen aikojaan. Lisäksi passissa pitää olla vähintään yksi kokonainen tyhjä sivu rajalla mahdollisesti annettavia leimoja varten.


Aloita matkan suunnittelu - Konya


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Konya

Mitä voit nähdä ja tehdä Konyassa?

Konya on yksi maailman vanhimmista asutuskeskuksista maailmassa. Kaupunki on täynnä vanhoja rakennuksia, museoita sekä moskeijoita, joita kierrellessä voisi viettää kaupungilla vaikka kokonaisen viikon. Kaupungin kenties tunnetuin nähtävyys on Mevlana museo. Tämä hautapaikka on omistettu 1200-luvulla eläneelle uskonnolliselle johtajalle Mevlana Celaleddin Rumille. Ihmiset edelleen palvovat kyseisellä paikalla, joten kannattaa huomioida pukukoodi alueella vieraillessa. Kaupungissa on myös useita moskeijoita, joissa pätevät samat pukeutumisen säännöt. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä paikat ovat ehdottomasti vierailun arvoisia ja paikalliset ovat ystävällisiä, kunhan kunnioitat heidän tapojaan. Museoita näin historiallisesti tärkeässä kaupungissa löytyy useita. Vierailemisen arvoisia ovat etenkin kaakelimuseo, puu- sekä kivikaiverrusmuseo, arkeologinen museo ja Koyunoglu museo. Kaakelimuseossa voi nähdä upeita värillisiä laattoja ja keraamisia esineitä, jotka on löydetty arkeologisista kaivauksista. Arkeologisessa museossa voit tutustua vanhoihin turkkilaisiin esineisiin, jotka on kaivettu esiin läheiseltä arkeologiselta kaivausalueelta. Sillen kaupunginosa on myös vierailun arvoinen. Se sijaitsee hieman kauempana kaupungin laidalla ja on vanha kreikkalainen kaupunginosa. Sille on suosittu päiväretkien kohde paikallisten konyalaisten joukossa. Siellä voi kävellä ja nauttia näyttävistä pienistä vanhanaikaisista taloista sekä upeista vuoristomaisemista, joita tämä kaupunginosa tarjoaa. Alueella sijaitsee lisäksi kaksi restauroitua Bysantin aikaista kirkkoa. Jos kaupunki kuulostaa juuri oikealta kohteelta lomamatkalle, Konyan lentotarjoukset löydät parhaiten momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Konya?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Konya on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Konya nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Konya joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Konya momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Konya?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Konya.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Konya juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Konya, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Konya lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Konya

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.