Lennot Eurooppa Turkki Antalya Helsinki lento kohteeseen Antalya

Halvat lennot Helsinki - Antalya

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Antalya (AYT)
la 21.11.
la 28.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Antalya

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Antalya

Paras löydetty hinta 235 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Antalya viimeisen 72 tunnin aikana on 235 €
Lyhyin lentoaika 10h 50m Lyhyin lentoaika Helsinki Antalya on 10h 50m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Antalya ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya.
Lentokentät kohteessa Antalya 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Antalya: Antalya (AYT)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Antalya

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Antalya?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Antalya on tammikuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Antalya?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein tiistai
Milloin on halvin aika lentää Antalya?
illalla
Helsinki - Antalya lennot ovat noin 20 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Antalya?
Norwegian
Norwegian, SunExpress ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Antalya reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya ja saat parhaat Helsinki - Antalya lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
Milloin on halvinta varata lennot Antalya?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Antalya on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Antalya: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Antalya lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Turkish Airlines
13. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
AYT
Antalya
16. maaliskuuta
AYT
Antalya
14t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
2 välilaskua
AYT
Antalya
28. marraskuuta
AYT
Antalya
13t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. lokakuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
2 välilaskua
AYT
Antalya
6. marraskuuta
AYT
Antalya
18t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Turkish Airlines, SunExpress ja Corendon.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Antalya?

Helsingistä Turkin Antalyaan lennetään sekä suoria että välilaskullisia reittilentoja vilkkain yhteyksin. Suorat lennot Helsingistä Antalyaan saat suomalaisen Finnairin kautta. Finnair tarjoaa käteviä suoria lentoja turkkilaiskaupunkiin useana päivänä viikossa. Voit napata edulliset Helsinki–Antalya-lennot myös ainakin yhden välilaskukentän kautta. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Antalyaan operoivat muun muassa turkkilainen Turkish Airlines, venäläinen Aeroflot ja skandinaavinen SAS. Kaupunkiin operoivat pääasiassa perinteiset, tunnetut lentoyhtiöt. Lentovalikoima Antalyaan on kattava, joten vertaa lentoreittejä tarkkaan. Lentoajoissa ja -hinnoissa voi olla melko suuria eroja.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Antalyaan lähtevät matkaan aina Suomen suurimmalta lentoasemalta, Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vilkkaasti liikennöity kenttä sijaitsee noin 18 km päässä Helsingin ydinkeskustasta. Helsingin keskustasta on Helsinki-Vantaalle kattavat joukkoliikenneyhteydet. Voit nousta rautatieasemalta seutuliikenteen juniiin, joiden matka-aika lentokentälle on noin 30 min. Junien kyytiin voi hypätä rautatieaseman lisäksi esimerkiksi Tikkurilasta tai Myyrmäestä. Lentoasemalle kulkee rautatieaseman tuntemasta myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi. Sen matka-aika kentälle on hieman liikenteestä riippuen noin 30 min. Julkisen liikenteen busseista kentälle kulkevat ainakin bussilinjat numero 415, 615 ja 617.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Antalyassa?

Antalyaan saapuvat lennot ottaa vastaan Antalyan kansainvälinen lentokenttä (Antalya Havalimanı). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 13 km, ja kätevimmin lentoasemalta ydinkaupunkialueelle siirryt bussilla. Ota lentokentältä Antalyan keskustaan bussi 600, joka liikennöi kentältä kaupunkiin noin 30 min välein. Bussilipun hinta on noin 5,20 TRY (noin 0,80 EUR). Bussilinjan 600 bussit pysähtyvät keskustassa bussiasemalla (Otogar). Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi myös raitiovaunuilla, jotka liikennöivät ydinkaupunkialueelle T1- ja T2-terminaaleista. Antalyan lentoasemalta voi jatkaa matkaa myös taksilla tai vuokra-autolla. Suurkaupungin kaupunkialueen ruuhkainen liikenne voi olla matkailijoille haastavaa, joten auton vuokraus on suositeltavaa vain niille, jotka majoittuvat ja oleskelevat Antalyan keskustan ulkopuolella.

Kuinka kauan Helsinki–Antalya-lento kestää?

Lennot Helsingistä Antalyaan ovat kestoltaan alkaen noin 2 h 45 min. Suorat lennot ovat selvästi nopein vaihtoehto, sillä yhden välilaskun lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaalta Antalyaan venyy usein selvästi pidemmäksi. Mikäli lennät Antalyaan yhden vaihtokentän kautta, matka-aika on yleensä vähintään noin seitsemän tuntia. Myös selvästi pidempiä, yli 10 h lentoja on tarjolla. Vertaa lentoreittejä tarkasti ja nappaa lennot, jotka sopivat parhaiten matkasuunnitelmiisi.

Milloin on paras aika matkustaa Antalyaan?

Monet matkailijat reissaavat Antalyaan nauttiakseen kaupungin rannoista ja merimaisemista. Kaupungin ilmasto suosii rantalomailua etenkin noin toukokuusta lokakuuhun, sillä näinä kuukausina keskilämpötilat pysyttelevät Antalyassa noin 20–28 °C välimaastossa. Kevät ja syksy tarjoavat matkailijoille pehmeän lämpimiä lämpötiloja ja melko edullisia lentoja. Keskikesä kesäkuusta elokuuhun on turkkilaisessa rantakaupungissa kuumaa aikaa, ja kesäkuukausina lentoliput Helsingistä Antalyaan ovat normaalia kalliimpia. Pienellä budjetilla reissaaville auringonpalvojille parasta aikaa matkustaa Antalyaan ovatkin keskikesän sijaan loppukevät ja alkusyksy. Erityisen halvat lennot Helsingistä Antalyaan on mahdollista napata talvikaudelle, esimerkiksi tammi-helmikuulle tai marraskuulle. Antalyassa talvet ovat leutoja, mutta matkailijoiden kannattaa varautua sateisiin.

Tarvitaanko Antalyaan passia/viisumia?

Antalya ei sijaitse Euroopan uninonin alueella, mutta kaupunkiin matkustavat eivät silti tarvitse viisumia. Antalyassa sekä muissa Turkin kohteissa saa lomailla ilman viisumia enimmillään 90 päivää. Passi on Antalyan lomalla pakollinen. Passin voimassaoloaika kannattaa tarkistaa ajoissa. EU-alueelta saapuvan matkailijan passin on oltava voimassa Antalyan matkan ajan ja vielä puoli vuotta sen jälkeen.


Vinkkejä Antalyaan

 • Antalya on nykyaikainen kaupunki- ja rantalomakohde, mutta muslimikaupungissa on silti otettava huomioon paikallinen kulttuuri ja perinteet. Jos vierailet esimerkiksi paikallisissa moskeijoissa, muista riisua kengät sisään astuessasi. Moskeijoissa ainakin polvet ja olkapäät on tapana peittää ilmavalla vaatetuksella myös kesällä.
 • Antalya ei ole pieni rannikkokylä vaan yksi Turkin suurimmista kaupungeista. Kaupungissa on yli 1,2 miljoonaa asukasta, joten Antalya levittäytyy melko laajalle alueelle. Matkailijoiden kannatta käyttää kaupungin kätevää joukkoliikennettä, joka pyöriin dolmus-minibussien, paikallisbussien ja raitiovaunujen voimin. Koska välimatkat ovat Antalyassa pitkiä, on joukkoliikenne lähes aina taksia edullisempi vaihtoehto.
 • Tipin antaminen kuuluu Antalyan tapoihin. Pieni tippi jätetään ravintoloiden lisäksi myös baareissa ja kahviloissa. Sopiva raha on noin 5–10 % laskun kokonaissummasta. Ole huomaavainen myös hotelleissa, joissa henkilökunnalle, esimerkiksi siivoojille, on tapana jättää pieni ylimääräinen palkkio.

(Hinnat tarkistettu 19/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Antalya

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Istanbul reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
148 €
Helsinki - Dalaman reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 05m
Halvin hinta
264 €
Helsinki - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 05m
Halvin hinta
335 €
Helsinki - Diyarbakır reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 10m
Halvin hinta
355 €
Oulu - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
441 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Antalya:

Lennot Eurooppa Turkki Antalya Helsinki lento kohteeseen Antalya
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka