Halvat lennot Antiokia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 29/1
la 5/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Antiokia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Antiokia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Adana

HALVIN REITTI Helsinki - Antiokia

Helsinki (HEL) - Adana (ADA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Antiokia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Adana, jolloin hinta on keskimääräinen 362 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANTIOKIAtoukokuu24% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Antiokia lennot maksavat keskimäärin vain 242 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANTIOKIA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu48% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Antiokia lentojen keskimääräinen hinta on 472 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANTIOKIA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu386% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Antiokia kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Antiokia?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Antiokia?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Antiokia paikasta Istanbul ovat löytäneet lentoja 79 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Antiokia. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Antiokia alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Antiokia?

  Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Antiokia. Lennot maksavat noin 242 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Antiokia kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 332 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Antiokia?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antiokia on lauantai hintojen ollessa 295 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Antiokia perjantai aikana on 504 €.

 • Löytyykö kaupungin Antiokia lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Antiokia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Adana lentokenttä (116 km kaupungin Antiokia keskustasta) tai Gaziantep lentokenttä (144 km kaupungin Antiokia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Antiokia lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Gaziantep lentokenttä keskimääräiseen hintaan 311 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Antiokia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Antiokia
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Antiokia?

  Turkish Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Antiokia. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Antiokia, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Aloita matkan suunnittelu - Antiokia