Autonvuokraukset kohteessa Wilmington, Delaware

Haussa halpa vuokra-auto Wilmington, Delaware? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Wilmington, DE, Yhdysvallat
12. December — 19. December
Wilmington, DE, Yhdysvallat
Tue 12/12
Keskipäivä
Tue 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Wilmington

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Wilmington

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Wilmington?

Keskimääräiseen hintaan 51 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 23 €/pvä), Buick Encore vuokra-autot kaupungissa Wilmington on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Dodge Grand Caravan vuokraaminen kaupungissa Wilmington keskimääräiseen hintaan 83 €/pvä (44 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Wilmington autonvuokrauksesta

Jos haluat vierailla monissa Wilmingtonin nähtävyyksissä, kuten Old New Castlessa, Read Housessa ja puutarhoissa, Nemoursin kartanossa, Winterthur-museossa ja Brandywine-joen taidemuseossa, kannattaa harkita autonvuokrausta Wilmingtonissa. Valtatie 495 on yksi Wilmingtonin vilkkaimmista teistä, koska se palvelee liikennettä Philadelphiaan ja pois sieltä. Älä ole huolissasi parkkipaikoista Wilmingtonissa. Tässä kaupungissa on monia kohtuuhintaisia mittarillsia pysäköintipaikkoja. Jotkut parkkihallit tarjoavat ilmaista pysäköintiä, mutta sinun on varmistettava se ennen pysäköintiä. Wilmingtonissa on yli 80 autonvuokrauspaikkaa, joten vuokra-auton käyttämättä jättäminen olisi tyhmää. Ja autonvuokrausvaihtoehtoja on monia: economy-, henkilöpakettiautovuokraus ja luksusvuokra-auto Wilmingtonissa ja vuokrasähköauto myös.

Onko syytä vuokrata auto Wilmingtonissa vieraillessa?

Vuokra-auton hankkiminen Wilmingtonissa on paras tapa liikkua kaupungissa. Tämä johtuu siitä, että se on edullisempaa ja antaa sinulle vapauden valita, missä haluat käydä. Koska Wilmingtonissa on monia pysäköintipaikkoja, voit pysäköidä vuokra-autosi ja viettää aikaa missä tahansa Wilmingtonin nähtävyyksistä. Interstate 95 voi ruuhka-aikoina olla hyvin ruuhkainen, joten yritä välttää sitä mahdollisimman paljon. Kaupunki on käveltävissä. Voit halutessasi kävellä Longwood Gardensissa tai Wilmingtonin keskustan Riverfrontissa. Jos et pidä kävelystä, halpa autonvuokraus Wilmingtonissa palvelee sinua paremmin. Voit ajaa pitkin Brandywine Byway -katua. Wilmingtonin autonvuokraus voi auttaa sinua tutustumaan myös kaupungin ulkopuolisiin nähtävyyksiin, kuten Air Mobility Command Museumiin, Rehoboth Beachiin tai Hagley Museum and Libraryyn..

Mitä erilaisia liikennelakeja minun olisis syytä pitää mielessä ajaessani Wilmingtonissa?

Kun varaat auton Wilmingtonissa olisi hyödyllistä, jos tutustuisit tämän kaupungin liikennelakeihin. Wilmingtonissa on laitonta käyttää matkapuhelinta ajon aikana. Matkapuhelinta saa käyttää vasta sen jälkeen, kun auto on pysäköity ajoradan reunaan. Voit käyttää matkapuhelinta myös hätätilanteessa tai silloin, kun autosi on jumissa liikenteessä ja se on pysäköitynä tai tyhjäkäynnillä. Sinua kehotetaan myös antamaan tietä poliiseille, hautajaiskulkueille, ambulansseille ja noudattamaan jalankulkijoiden ylityspaikkoja. Käy paikallisissa liikennetoimistoissa selvittämässä, mitkä uudet lait saattavat vaikuttaa sinuun Wilmingtonin teillä.

Minkälaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Wilmingtonissa?

Et voi ajaa Wilmingtonissa, jos sinulla ei ole osavaltiosi tai maasi voimassa olevaa ajokorttia. Sinulla tulee olla myös vakuutus ja luotettavan yhtiön pankki- tai luottokortti. Muista, että oppilas- tai opetuslupa ei ole sallittu autonvuokrauksessa Wilmingtonissa. Jos olet vierailija Wilmingtonissa, sinulla on oltava myös voimassa oleva passi.


0

Wilmington autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Wilmington, Delaware

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

9,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,7

Value

8,7

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Thrifty

1 sijainti

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,0

Value

5,5

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,3

Value

5,5

Alamo

1 sijainti

VIPCars Recommendation

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Wilmington suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Wilmington

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Wilmington - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Wilmington, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Wilmington, Delaware autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Wilmington vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Wilmington, kuten National, Enterprise Rent-A-Car ja Budget tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Wilmington, Delaware?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Wilmington tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Wilmington kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Wilmington ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Chevrolet Suburban vuokra-autoja kaupungissa Wilmington?

Millainen sää on kohteessa Wilmington, Delaware, DE kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana kaupungin Wilmington sademäärä on 89 mm ja keskilämpötila 2 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Wilmington parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Wilmington hinnat?

autoa Wilmington hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Wilmington?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Wilmington osiossa on 15 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Wilmington?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Wilmington. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Wilmington?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Wilmington. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Wilmington?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Wilmington. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Wilmington?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Wilmington suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Wilmington, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Wilmington, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Wilmington momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Wilmington.

Löytyykö kohteesta Wilmington autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Wilmington autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Wilmington vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Wilmington vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Wilmington

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.