Scandia Rent autonvuokraukset kaupungista Turku

Etsi ja vertaa hyviä Scandia Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Turku

Turku, Suomi
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Turku, Suomi
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Scandia Rent vuokra-autotarjoukset Turku, Varsinais-Suomi

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

29 € - 61 €

Kaikki autotyypit

29 € - 121 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Scandia Rent Turku, Varsinais-Suomi on kesäkuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 45 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Turku. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Scandia Rent Turku on kesäkuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Turku Scandia Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Scandia Rent vuokra-autojen sijainneista Turku, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Scandia Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Turku

Scandia Rent haluaa varmistaa, että Turku alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Scandia Rent on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Turku vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Autonvuokraus kaupungissa Turku kuukauden kesäkuu aikana vuokraamolta Scandia Rent maksaa keskimäärin 48 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 28 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Scandia Rent viikoksi kaupungissa Turku, voit olettaa hintojen olevan noin 337 € kuukauden kesäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Vuokraamolla Scandia Rent on 1 toimipaikkakentällä Turku lentokenttä. Vuokraamo Scandia Rent löytyy osoitteesta Lentoasemantie.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Scandia Rent autoja kaupungissa Turku pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 37 €/päivä ja 31 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.


Scandia Rent autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä

Löydä Scandia Rent vuokra-autotarjoukset maan Suomi muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Helsinki ja Jyväskylä

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Turku

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Scandia Rent? Vertaile muiden suosittujen Turku autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia