Scandia Rent autonvuokraukset kaupungista Turku

Etsi ja vertaa hyviä Scandia Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Turku

Turku, Suomi
28. marraskuu — 5. joulukuu
Turku, Suomi
ti 28/11
Keskipäivä
ti 5/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Scandia Rent vuokra-autotarjoukset Turku, Varsinais-Suomi

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

28 € - 59 €

Kaikki autotyypit

28 € - 116 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Scandia Rent Turku, Varsinais-Suomi on kesäkuu hintojen ollessa 28 € per päivä keskimäärin. 28 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 43 € kuin keskimääräinen vuosihinta Scandia Rent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Turku. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Scandia Rent Turku on kesäkuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Scandia Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Turku Scandia Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Scandia Rent vuokra-autojen sijainneista Turku, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Scandia Rent

5 sijaintia

Tietoja Scandia Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Turku

Kuinka paljon maksaa Scandia Rent vuokra-auto kaupungissa Turku joulukuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Turku kuukauden joulukuu aikana vuokraamolta Scandia Rent maksaa keskimäärin 46 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 27 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Scandia Rent viikoksi kaupungissa Turku, voit olettaa hintojen olevan noin 324 € kuukauden joulukuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Scandia Rent toimipistettä kentällä Turku lentokenttä?

Vuokraamolla Scandia Rent on 1 toimipaikkakentällä Turku lentokenttä. Vuokraamo Scandia Rent löytyy osoitteesta Lentoasemantie.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Scandia Rent, kun vierailet kaupungissa Turku kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Scandia Rent autoja kaupungissa Turku pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 36 €/päivä ja 29 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Turku hinnat?

autoa Turku hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Turku?

48 toimijaa on valittavissa autoa Turku marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Turku?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Turku. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Turku?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Turku. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.