Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Firent autonvuokraukset kaupungista Turku

Etsi ja vertaa hyviä Firent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Turku

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Firent vuokra-autotarjoukset Turku, Varsinais-Suomi

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

29 € - 49 €

Kaikki autotyypit

35 € - 108 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Firent Turku, Varsinais-Suomi on marraskuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 30 % alhaisempi kuin 41 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Turku. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Firent Turku on marraskuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Firent Turku, Varsinais-Suomi on maaliskuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 25 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Turku. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Firent Turku on maaliskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Firent Turku, Varsinais-Suomi on helmikuu hintojen ollessa 104 € per päivä keskimäärin. 104 € per päivä on 21 % alhaisempi kuin 131 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Turku. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Firent Turku on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Firent Turku, Varsinais-Suomi on helmikuu hintojen ollessa 104 € per päivä keskimäärin. 104 € per päivä on 21 % alhaisempi kuin 131 € kuin keskimääräinen vuosihinta Firent Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Turku. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Firent Turku on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Firent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

28 €/pvä

26 Touko - 2 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

33 €/pvä

28 Touko - 4 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Firent

34 €/pvä

28 Touko - 4 kesä
Toyota Corolla

Turku Firent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Firent vuokra-autojen sijainneista Turku, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Firent

4 sijaintia

Tietoja Firent autonvuokrauksesta kaupungissa Turku

Kuinka paljon maksaa Firent vuokra-auto kaupungissa Turku kesäkuu aikana?

30 € per päivä (tai 212 € per viikko) on keskimääräinen Firent vuokra-auton hinta kaupungissa Turku kesäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden kesäkuu aikana Firent vuokra-autolle on 23 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Firent minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Firent toimipistettä kentällä Turku lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Firent on 1 toimipaikka kentällä Turku lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Lentoasemantie.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Firent, kun vierailet kaupungissa Turku kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Firent autoja kaupungissa Turku pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 36 €/päivä ja 23 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon Firent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Turku?

Keskimääräisellä 36 €/päivä hinnallaan Edullinen on on halvin Firent vuokra-autotyyppi kaupungissa Turku (52 % halvempi kuin kallein Firent vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 83 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Firent auton vieraillessaan kaupungissa Turku valitsivat Edullinen säästääkseen rahaa. Muista, että Firent tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta Firent autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Turku?

Firent toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Turku. Suosituin Firent autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Turku sijaitsee osoitteessa Pansiontie 4. Viimeisten 12 kuukauden aikana 55 % käyttäjistä, jotka hakivat Firent vuokra-autoja kaupungissa Turku vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Pansiontie 4 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Turku hinnat?

autoa Turku hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Turku?

54 toimijaa on valittavissa autoa Turku toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Turku?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Turku. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Turku?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Turku. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 28/5
Keskipäivä
ti 4/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Turku

Suositut vuokra-autotyypit Turussa