Global Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Split

Etsi ja vertaa hyviä Global Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Split

Split, Kroatia
15. December — 22. December
Split, Kroatia
Fri 15/12
Keskipäivä
Fri 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Global Rent A Car vuokra-autotarjoukset Split, Split-Dalmatia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

34 € - 58 €

Kaikki autotyypit

34 € - 176 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Global Rent A Car Split, Split-Dalmatia on kesäkuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 24 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta Global Rent A Car Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Split. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Global Rent A Car Split on kesäkuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Global Rent A Car tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Split Global Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Global Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Split, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Global Rent A Car

5 sijaintia

Tietoja Global Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Split

Onko vuokraamolla Global Rent A Car toimipistettä kentällä Split lentokenttä?

Vuokraamolla Global Rent A Car on 1 toimipaikkakentällä Split lentokenttä. Vuokraamo Global Rent A Car löytyy osoitteesta Counter In Arrival Terminal.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Global Rent A Car, kun vierailet kaupungissa Split kuukauden tammikuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Global Rent A Car Split vierailun yhteydessä tammikuu aikana. Perustuen Global Rent A Car autonvuokrauksen hintoihin tammikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 25 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 25 €/päivä edellisen tammikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Split hinnat?

autoa Split hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Split?

100 toimijaa on valittavissa autoa Split joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Split?

Eri maissa, myös kohteessa Split, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Split?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Split. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Split

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.