Last Minute autonvuokraukset kaupungista Split

Etsi ja vertaa hyviä Last Minute vuokra-autotarjouksia kaupungissa Split

Split, Kroatia
15. Dezember — 22. Dezember
Split, Kroatia
Fr 15/12
Keskipäivä
Fr 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Split Last Minute toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Last Minute vuokra-autojen sijainneista Split, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Last Minute

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Tietoja Last Minute autonvuokrauksesta kaupungissa Split

Onko vuokraamolla Last Minute toimipistettä kentällä Split lentokenttä?

Vuokraamolla Last Minute on 1 toimipaikkakentällä Split lentokenttä. Vuokraamo Last Minute löytyy osoitteesta COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Last Minute, kun vierailet kaupungissa Split kuukauden tammikuu aikana?

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Last Minute tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Split kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon Last Minute Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 15 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 15 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.

Kuinka monta Last Minute autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Split?

Vuokraamolla Last Minute on 4 toimipistettä kaupungissa Split. Käyttäjiemme mukaan suosituin Last Minute toimipiste kaupungissa Split sijaitsee osoitteessa COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL. 76 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Last Minute auton kaupungissa Split teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Split hinnat?

autoa Split hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Split?

100 toimijaa on valittavissa autoa Split joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Split?

Eri maissa, myös kohteessa Split, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Split?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Split. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Split

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.