Autonvuokraukset kohteessa Bogotá, Distrito Capital

Haussa halpa vuokra-auto Bogotá, Distrito Capital? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bogotá, Kolumbia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Bogotá, Kolumbia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Bogotá

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Bogotá

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Bogotá?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bogotá löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 43 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bogotá on 43 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Bogotá?

Vuokraamolla Localiza on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Bogotá 9 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bogotá?

Kia Picanto ja Renault Logan automallit kaupungissa Bogotá ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Kia Picanto vuokrahinnat kaupungissa Bogotá voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 29 €/päivä ja alhaisimmillaan 11 €/päivä. Renault Logan vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 37 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 16 €/pvä.

Tärkeää tietoa Bogotá autonvuokrauksesta

Kolumbian vilkkaassa pääkaupungissa on paljon hauskaa tekemistä ja nähtävää. Bogotán kasvitieteellisessä puutarhassa kävelemisestä ja vanhan kaupunginosan La Candelarian tutkimisesta Kolumbian kansallismuseon kiertelyyn ja La Macarenan ruokakierrokselle, autonvuokraus Bogotásta voi tehdä matkastasi saumattoman. Kaupungissa on helppo liikkua, jos pidät silmällä teitä, kuten Avenida El Dorado, Ac 26 ja Autopista Norte. Muita moottoriteitä, jotka voivat kiinnostaa, jos haluat matkustaa kaupungin laitamille, ovat Rio Magdalena ja Route 55, joilla on tietullit. Vaikka tulossa on säädöksiä, kuten maksullinen pysäköinti, kaupungin keskustassa on useita julkisia pysäköintipaikkoja. Bogotássa on noin 50 autonvuokrauspaikkaa, joten sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja.

Onko Bogotássa vieraillessasi syytä vuokrata auto?

Pysäköinti ei ole Bogotán autonvuokrauksen kannalta ongelma, sillä tarjolla on useita maksullisia pysäköintitaloja minuutti-, varttitunti- tai tuntitaksalla. Voit jopa saada ilmaisen pysäköintipalvelun, jos vierailet joissakin yrityksissä ja ravintoloissa. Kaupunki on erityisen pahamaineinen ruuhkapaikka, joten suosittelemme suuntautumaan hiljaisiin aikoihin enemmänkin keskustan alueelle mentäessä. Kannattaa huomioida, että ruuhka-aika ajoittuu yleensä varhaisiin aamuihin ja myöhään iltapäivistä iltaan. Milloin tahansa vierailetkin kaupungissa, vuokra-auto Bogotassa on rahojesi arvoinen. Ajamalla pääset vierailemaan naapurikaupunkien huippukohteissa, kuten Matarredondan ekologinen puisto ja Cascada La Chorrera. Bogotá on maailmanlaajuisesti korkealla sijalla kävelt käveltävyytensä suhteen, ja useat ihmiset asuvat lähellä mukavuuksia ja autottomia paikkoja. Siitä huolimatta halpa autonvuokraus Bogotásta on käytännöllinen, jos haluat vierailla kohteissa, jotka ovat kauempana keskustan ostosalueesta, esimerkiksi jos suunnitelmissa on tehdä tehdä päiväretki Guatavita-järvelle tai Suolakatedraaliin.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun pitää mielessä, kun ajan Bogotássa?

Bogotán autonvuokraus on kätevä vaihtoehto kaupungin nähtävyyksien kiertämiseen, ja sinun pitäisi noudattaa liikennesääntöjä oman turvallisuutesi vuoksi. Kolumbiassa on ajettava tien oikealla puolella. Jokaisen liikkuvassa ajoneuvossa olevan, olipa kyseessä sitten takapenkillä istuva matkustaja tai kuljettaja, on käytettävä turvavyötä. Kansallisessa lasten turvalaista säädetään myös, että alle 10-vuotiaat lapset eivät saa istua etuistuimella, ja alle kaksivuotiaille lapsille on oltava lasten turvalaitteet. Suosittelemme, ettet aja alkoholin vaikutuksen alaisena, sillä jo yksi drinkki voi nostaa sallitun rajan yli. 0,3 promillen alkoholipitoisuus on piste, jossa laki ei enää pidä sinua selvänä. On laitonta viestiä tekstiviestillä tai puhua matkapuhelimella ajaessasi, ellet käytä handsfree-laitetta. Jos haluat pysyä ajan tasalla viimeaikaisista lakimuutoksista, kannattaa ottaa yhteyttä Bogotan moottoriajoneuvo-osastoon.

Millaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Bogotássa?

Economy-luokan autonvuokrauksesta pakettiauton vuokraukseen, on olemassa joitakin vaatimuksia onnistuneelle vuokraukselle. Vuokrauksen yhteydessä on otettava mukaan kotimainen ajokortti, ja kansainvälisen ajokortin on oltava mukana, jos olet ulkomailta. Huomaa, että voit käyttää ulkomaista ajokorttiasi vain kuukauden ajan, minkä jälkeen sinun on haettava paikallista ajokorttia jatkaaksesi ajamista. Autonvuokrauksen alaikäraja kaupungissa on 23 vuotta, ja jotkut Bogotán autonvuokrauspaikat edellyttävät, että sinulla on vähintään vuoden ajokokemus.


0

Bogotá autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bogotá, Distrito Capital

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Localiza

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,8

Value

6,7

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

6,2

Value

5,5

Hertz

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,2

Value

5,2

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

4,8

Value

4,9

Confort Rent A Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,0

Comfort

3,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Bogotá suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bogotá

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bogotá - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bogotá, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Bogotá, Kolumbia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Bogotá olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise Rent-A-Car, Europcar ja Localiza tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bogotá, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bogotá lokakuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Bogotá kuukauden lokakuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 110 mm ja lämpötilat 13 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Bogotá maksaa keskimäärin 43 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Bogotá, Kolumbia?

Kun ajat Bogotá kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Bogotá kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 100 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Renault Duster vuokra-autoja kaupungissa Bogotá?

Millainen sää on kohteessa Bogotá, Kolumbia kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Bogotá on 13 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Bogotá.

Onko sää kaupungissa Bogotá samanlainen kuin muualla Distrito Capital alueella?

Jos etsit Bogotá vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Distrito Capital lämpötila on yleensä 13 °C ja sademäärä vastaavasti 50 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bogotá hinnat?

autoa Bogotá hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bogotá?

syyskuuta 2023 alkaen 56 toimijaa on valittavissa autoa Bogotá osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bogotá?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bogotá. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bogotá?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Bogotá. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Tutustu alueen Kolumbian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Kolumbian

Aloita matkan suunnittelu - Bogotá


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Bogotá?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Bogotá on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bogotá?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Bogotá, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Bogotá, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Bogotá, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Bogotá momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Bogotá.

Löytyykö kohteesta Bogotá autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Bogotá.

Voinko etsiä Bogotá vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Bogotá autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bogotá

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.