Mack autonvuokraukset kaupungista Split

Etsi ja vertaa hyviä Mack vuokra-autotarjouksia kaupungissa Split

Split, Kroatia
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Split, Kroatia
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Split Mack toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Mack vuokra-autojen sijainneista Split, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Mack autonvuokrauksesta kaupungissa Split

Mack haluaa varmistaa, että Split alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Mack on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Split vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Split lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Mack autonvuokrauskeskuksen osoite on Split Airport.

Harkitse Standardi vuokraamista vuokraamolta Mack jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Split kesäkuu aikana. Kun vuokraat Standardi autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 120 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 120 € per päivä. Otathan huomioon, että Mack tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Standardi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mack toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Split. Suosituin Mack autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Split sijaitsee osoitteessa Uvala Baluni 8. Viimeisten 12 kuukauden aikana 37 % käyttäjistä, jotka hakivat Mack vuokra-autoja kaupungissa Split vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Uvala Baluni 8 sijaitsevasta toimipisteestä.