Autonvuokraukset kohteessa Clearwater, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Clearwater, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Clearwater, FL, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Clearwater, FL, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Clearwater

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Clearwater

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Clearwater?

Keskimääräiseen hintaan 82 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 35 €/pvä), Dodge Grand Caravan vuokra-autot kaupungissa Clearwater on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Fiat 500 vuokraaminen kaupungissa Clearwater keskimääräiseen hintaan 34 €/pvä (14 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Clearwater autonvuokrauksesta

Clearwater City tarjoaa ainutlaatuisia rantaseikkailuja, kuten kauniita auringonlaskuja Pier 60:llä, rannikkokalastusta ja päiväristeilyjä. Sen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Clearwater Marine Aquarium, Caladesi Island ja Moccasin Lake Nature Park. Clearwaterin autonvuokraus auttaa sinua liikkumaan kaupungissa tehokkaasti. Jos asut Clearwaterin mantereella, käytät varmasti Gulf to Bayn valtatietä 60, joka on kaupungin pääväylä, joka yhdistää Tampan Clearwater Beachiin. Tie yhdistää myös Clearwaterin merkittäviä kohteita, kuten Bayview Parkin, Glen Oaks Parkin ja Plumb House Museumin. Ilmaisen pysäköintipaikan löytäminen Clearwaterista voi olla hankalaa, sillä suurin osa kaupungin pysäköintipaikoista on maksullisia. Clearwaterissa on yli 10 autonvuokrauspaikkaa, joten saat helposti tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vuokra-auton.

Kannattaako auto vuokrata Clearwater-vierailun aikana?

Clearwaterissa on erilaisia pysäköintivaihtoehtoja parkkipaikoista parkkihalleihin ja kadunvarsipysäköintipaikkoihin. Sulkusaaret ja mantereen yhdistävillä pikateillä on ruuhkaa erityisesti ruuhka-aikoina. Clearwater on Floridan käveltävin kaupunki; jalankulkijaliikenne voi kuitenkin olla melko vilkasta etenkin rannalla. Kaupungin nähtävyydet, kuten Sand Key Park ja Kapok Park, ovat kuitenkin hajallaan, joten halpa autonvuokraus Clearwaterissa on luotettavin ja kätevin tapa tutustua kaupunkiin. Lisäksi Clearwaterin autonvuokrauksesta saat monia etuja, kuten pienemmät kustannukset, vapauden, kätevyyden ja mukavuuden.

Mitä eri liikennelakeja Clearwater vuokra-autolla ajamisen aikana on pidettävä mielessä?

Voit tutustua kaupungin liikennelakeihin ennen kuin päädyt autonvuokraukseen Clearwaterissa. Muista erityisesti aina ajaa tien vasemmalla puolella. Lisäksi ajovalojen on pysyttävä päällä päivällä ja yöllä sekä sateella ja sumussa. Turvavyöt ovat lakisääteisiä. Lisäksi alle nelivuotiaiden lasten on matkustettava lastenistuimessa, joka on yleensä saatavissa Clearwaterin autonvuokraamoista. Alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on Clearwaterissa erittäin rajoitettua, sillä veren alkoholipitoisuus saa olla enintään 0,8 promillea. Lisäksi matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kielletty iästä riippumatta. Käytä aina handsfree-järjestelmää soittaessasi. Muista silti tarkistaa Clearwaterin moottoriajoneuvo-osastolta, onko liikennelakeihin tehty viime aikoina muutoksia.

Minkälaista ajokorttia tarvitset auton vuokraamiseen Clearwaterissa?

Haluatpa sitten vuokrata sähköauton tai luksusauton Clearwaterissa, autonvuokrauksen alaikäraja on 21 vuotta. Muutamat vuokraamot veloittavat yleensä enemmän alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti ja passi henkilöllisyystodistusta varten. Ulkomaalaiset kuljettajat eivät saa käyttää kotimaista ajokorttiaan, ja Clearwaterin vuokra-autojen ajamiseen tarvitaan kansainvälinen ajokortti. On kuitenkin tärkeää huomata, että et voi varata Clearwaterin autonvuokrausta pelkästään kansainvälisellä ajokortilla, vaan siihen on liitettävä kotimaasi voimassa oleva ajokortti. Myös oppilaskortit hyväksytään, kunhan noudatat rajoituksia Clearwaterissa. Lisäksi tarvitset luottokortin, sillä se on suosituin maksutapa.


0

Clearwater autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Clearwater, Florida

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,1

Value

8,8

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,2

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,1

Value

7,4

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

7,0

Value

5,9

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

7,1

Thrifty

1 sijainti

Economy Rent a Car

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Clearwater suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Clearwater

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Clearwater - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Clearwater, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Clearwater, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Clearwater sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Clearwater, Florida?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Clearwater tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Clearwater kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Clearwater ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Pathfinder vuokra-autoja kaupungissa Clearwater?

Millainen sää on kohteessa Clearwater, FL kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Clearwater on 27 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 183 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Clearwater.

Onko sää kaupungissa Clearwater samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Clearwater ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Florida lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 27 °C ja mahdollinen sademäärä 200,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Clearwater hinnat?

autoa Clearwater hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Clearwater?

syyskuuta 2023 alkaen 24 toimijaa on valittavissa autoa Clearwater osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Clearwater?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Clearwater. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Clearwater?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Clearwater. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Clearwater

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Clearwater

Aloita matkan suunnittelu - Clearwater


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Clearwater?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Clearwater on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Clearwater?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Clearwater, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Clearwater, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Clearwater tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Clearwater momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Clearwater, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Clearwater autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Clearwater vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Clearwater vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Clearwater vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Clearwater

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.