Autonvuokraus Salamanca, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Salamanca, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Salamanca, Salamancan maakunta, Espanja
12. joulukuu — 19. joulukuu
Sama palautus
Salamanca, Salamancan maakunta, Espanja
su 12/12
Keskipäivä
su 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Salamanca: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Salamanca, Espanja
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,4

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,1

Hinta-laatusuhde

8,7
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Salamanca, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Valladolid lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Salamanca

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 301 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Salamanca.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Salamanca noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Enterprise on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Salamanca. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Salamanca autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Salamanca, Espanja?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Salamanca on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Salamanca ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Salamanca?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat 500 kaupungista Salamanca, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat 500, hinnat ovat 28 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat 500 autonvuokraustarjousta kaupungista Salamanca niinkin alhaiseen hintaan kuin 7 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Salamanca ovat yleensä keskimäärin 33 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 4 € per päivä.

Millainen sää on kohteessa Salamanca, Espanja kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Salamanca kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 4 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Salamanca kuukauden joulukuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Salamanca. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Salamanca vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat 500, Hyundai Accent tai Ford Focus.


Aloita matkan suunnittelu - Salamanca