Autonvuokraus Roswell, New Mexico

Haussa halpa vuokra-auto Roswell, NM? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Roswell, NM, Yhdysvallat
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Roswell, NM, Yhdysvallat
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Roswell: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Roswell, NM
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,7

Value

7,2
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

4,3

Kokonaisarvosana

4,7

Value

4,3
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Roswell, NM kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Roswell Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Roswell

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Roswell noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Avis ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Roswell. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Roswell autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Roswell, NM autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Roswell. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Roswell valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Roswell, NM?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Roswell tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Roswell kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Roswell ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Roswell?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Elantra kaupungista Roswell, ja datamme mukaan Ford Fiesta on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Elantra, hinnat ovat 43 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Elantra autonvuokraustarjousta kaupungista Roswell niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 € per päivä. Ford Fiesta autonvuokraukset kaupungista Roswell ovat yleensä keskimäärin 67 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 27 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Roswell, New Mexico, NM kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Roswell kuukauden tammikuu aikana on 4 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 12 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Roswell kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Roswell. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Roswell vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Ford Focus tai Chevrolet Spark.

 • Onko sää kaupungissa Roswell samanlainen kuin muualla New Mexico alueella?

  Ilmasto alueella New Mexico kuukauden tammikuu aikana on yleensä 3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 11 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Roswell lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Roswell