Autonvuokraus Rhinelander, Wisconsin

Haussa halpa vuokra-auto Rhinelander, WI? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rhinelander, WI, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Rhinelander, WI, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rhinelander: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rhinelander, WI
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,6

Value

9,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,6
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rhinelander, WI kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Wausau Central Wisconsin lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rhinelander

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rhinelander noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Avis, Alamo ja Enterprise ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Rhinelander autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Rhinelander, WI autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Rhinelander sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Alamo ja Enterprise peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rhinelander, WI?

  Kun ajat Rhinelander kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Rhinelander kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Millainen sää on kohteessa Rhinelander, WI kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Rhinelander kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −12 °C lämpötiloja ja 28 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Rhinelander. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Rhinelander samanlainen kuin muualla Wisconsin alueella?

  Ilmasto alueella Wisconsin kuukauden tammikuu aikana on yleensä −7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 31,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Rhinelander lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Rhinelander