Autonvuokraus Reno, Nevada

Haussa halpa vuokra-auto Reno, NV? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Reno, NV, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Reno, NV, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Reno: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Reno, NV
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,7

Value

8,5
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,2

Value

8,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,4

Value

7,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,9

Value

7,2
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,9

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,0

Value

5,7
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,1

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Reno, NV kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Reno lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Reno

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Reno noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Reno noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Dollar ja Thrifty. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Reno. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Reno, NV autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Reno. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Reno valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Reno helmikuu ajaksi?

  Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Reno kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Reno sataa keskimäärin 20 mm cm ja lämpötila on noin 8 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Reno maksaa keskimäärin 29 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Reno, NV?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Reno on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Reno ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Reno?

  Datamme perusteella Ford Escape on suosituin vuokra-auto kaupungissa Reno.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Escape vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 €/pvä kaupungissa Reno, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 49 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Reno on Hyundai Elantra keskimääräisen hinnan ollessa 54 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 17 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Reno?

  Vuokraamolla Major Agency on Audi A4 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Reno. Voit odottaa vuokraavasi Audi A4 kaupungissa Reno vuokraamosta Major Agency 49 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Reno, NV kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Reno on 2 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 25 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Reno.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Reno kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Reno. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Reno vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Class Minivan.

 • Onko sää kaupungissa Reno samanlainen kuin muualla Nevada alueella?

  Ilmasto alueella Nevada kuukauden tammikuu aikana on yleensä 9 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 13 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Reno lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Reno