Autonvuokraukset kohteessa Johannesburg, Gauteng

Haussa halpa vuokra-auto Johannesburg, Gauteng? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Johannesburg, Etelä-Afrikka
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Johannesburg, Etelä-Afrikka
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Johannesburg

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Johannesburg

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Johannesburg?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Johannesburg löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 15 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Johannesburg on 35 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Johannesburg?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Johannesburg 13 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Johannesburg?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Johannesburg on Toyota Urban Cruiser ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai i10. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Urban Cruiser tarjouksia kaupungissa Johannesburg keskimääräiseen hintaan 36 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 19 € per päivä. Mallin Hyundai i10 vuokraaminen kaupungissa Johannesburg maksaa yleensä keskimäärin 26 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 9 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Johannesburg, Gauteng

Löydä kohteesta Johannesburg juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 38 €

Kaikki autotyypit

14 € - 71 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Johannesburg, Etelä-Afrikan on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Johannesburg, Etelä-Afrikan on tammikuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Johannesburg, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Johannesburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Johannesburg, Etelä-Afrikan on 21 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Johannesburg, Etelä-Afrikan on tammikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Johannesburg, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Johannesburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Johannesburg, Etelä-Afrikan on 29 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Johannesburg, Etelä-Afrikan on syyskuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Johannesburg, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Johannesburg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Johannesburg autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Johannesburg, Gauteng

Hertz

10 sijaintia

Europcar

8 sijaintia

keddy by Europcar

8 sijaintia

Sixt

5 sijaintia

Tempest Car Hire

5 sijaintia

Bidvest

4 sijaintia

Budget

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Johannesburg autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Nelson Mandela Square22,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Nelson Mandela Square53,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Johannesburg suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Johannesburg

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Johannesburg - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Johannesburg, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Johannesburg sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Hertz ja GREEN MOTION peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Johannesburg kuukauden heinäkuu aikana. Kohteessa Johannesburg sataa keskimäärin 0 mm cm ja lämpötila on noin 13 °C heinäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Johannesburg maksaa keskimäärin 55 €/päivä.


Aloita matkan suunnittelu - Johannesburg


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Johannesburg käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Johannesburg, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.