Thrifty autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pariisi Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

7,3

Value

8,6

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Thrifty vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Pariisi asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Thrifty on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Thrifty vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Pariisi keskimäärin 64 € per päivä kuukauden kesäkuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 29 € per päivä vuokraamolta Thrifty tänä vuodenaikana kaupungissa Pariisi. 446 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Thrifty autonvuokrauksen hinta kuukaudenkesäkuu aikana kaupungissa Pariisi.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Thrifty kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (Aeroport Charles De Gaulle).

Vuokraamon Thrifty vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Pariisi. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Pariisi alueen Thrifty puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 73 €/päivä, Tila-auto ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Thrifty kaupungissa Pariisi kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Thrifty autonvuokraustarjouksia kaupungissa Pariisi niinkin alhaiseen hintaan kuin 58 €/päivä, mikä on halvin Tila-auto vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

Aeroport Charles De Gaulle on suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaikista 12 toimipisteistä, joita kaupungista Pariisi löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 44 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Aeroport Charles De Gaulle sijaitsevassa toimipisteessä.