Hertz autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

43 € - 118 €

Kaikki autotyypit

43 € - 102 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Pariisi, Île-de-France on toukokuu hintojen ollessa 43 € per päivä keskimäärin. 43 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 72 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Pariisi on toukokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

47 €/pvä

1 syys - 8 syys
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

52 €/pvä

1 syys - 8 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

55 €/pvä

1 syys - 8 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Pariisi Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,1

Value

5,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Pariisi sijaitseva vuokraamo Hertz on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Hertz on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Hertz autonvuokraus kaupungissa Pariisi kuukauden heinäkuu aikana maksaa keskimäärin 110 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden heinäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 57 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Pariisi viikon ajaksi, 773 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä sijaitsevat Aeroport Charles De Gaulle.

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Pariisi. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Pariisi alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Tila-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Pariisi kuukauden heinäkuu aikana. Vuokraamon Hertz Tila-auto autot maksavat keskimäärin 89 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 66 € päivä päivä kuukauden heinäkuu aikana.

Kaupungista Pariisi löytyy Hertz vuokraamolta 20 toimipistettä. Aeroport Charles De Gaulle on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 24 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Pariisi tekivät sen osoitteessa Aeroport Charles De Gaulle sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä