Hertz autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

59 € - 123 €

Kaikki autotyypit

59 € - 182 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Pariisi, Île-de-France on huhtikuu hintojen ollessa 59 € per päivä keskimäärin. 59 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 84 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Pariisi on huhtikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

40 €/pvä

6 loka - 9 loka
Citroen C2
Mini Hatch
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

47 €/pvä

6 loka - 9 loka
Mini Hatch
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

52 €/pvä

6 loka - 9 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Pariisi Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,5

Value

5,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Pariisi lokakuu aikana?

Hertz autonvuokraus kaupungissa Pariisi kuukauden lokakuu aikana maksaa keskimäärin 38 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden lokakuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 35 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Pariisi viikon ajaksi, 263 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä sijaitsevat Aeroport Charles De Gaulle.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Pariisi?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Pariisi. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Pariisi alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Pariisi kuukauden lokakuu aikana?

Tila-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Pariisi kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Hertz Tila-auto autot maksavat keskimäärin 90 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 66 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pariisi?

Kaupungista Pariisi löytyy Hertz vuokraamolta 20 toimipistettä. Aeroport Charles De Gaulle on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 29 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Pariisi tekivät sen osoitteessa Aeroport Charles De Gaulle sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pariisi hinnat?

autoa Pariisi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pariisi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pariisi osiossa on 362 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pariisi?

Eri maissa, myös kohteessa Pariisi, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pariisi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pariisi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Pariisi

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Pariisi autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.