Avis autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

30 € - 212 €

Kaikki autotyypit

36 € - 153 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Pariisi, Île-de-France on joulukuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 56 % alhaisempi kuin 68 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Pariisi on joulukuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Pariisi Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,2

Value

6,5

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Kyllä, löydät 3 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Avis kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (Paris Roissy Cdg Term 1, Paris Roissy Cdg Terminal2 E/F ja Paris Roissy Cdg T 2 C/D).

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Pariisi?

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Pariisi. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Pariisi toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Pariisi kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Pariisi pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 30 €/päivä ja 30 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pariisi?

Avis toimii tällä hetkellä 12 toimipisteiden kautta kaupungissa Pariisi. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Pariisi sijaitsee osoitteessa Hall 3 Pl H Frenay. Viimeisten 12 kuukauden aikana 25 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Pariisi vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Hall 3 Pl H Frenay sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pariisi hinnat?

autoa Pariisi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pariisi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pariisi osiossa on 362 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pariisi?

Eri maissa, myös kohteessa Pariisi, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pariisi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pariisi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.