Avis autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

22 € - 124 €

Kaikki autotyypit

28 € - 217 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Pariisi, Île-de-France on joulukuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Pariisi on joulukuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Avis

68 €/pvä

25 heinä - 3 elo
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

70 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

94 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Chevrolet Sonic Sedan

Pariisi Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

3,0

Value

3,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Pariisi asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Avis autonvuokraus kaupungissa Pariisi kuukauden heinäkuu aikana maksaa keskimäärin 66 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden heinäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 38 € per päivä vuoraamon Avis autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Pariisi viikon ajaksi, 460 € on keskimääräinen Avis autonvuorauksen hinta.

Kyllä, löydät 3 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Avis kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (Paris Roissy Cdg Term 1, Paris Roissy Cdg Terminal2 E/F ja Paris Roissy Cdg T 2 C/D).

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Pariisi. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Pariisi toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden heinäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Pariisi pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 92 €/päivä ja 38 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Jos haluat säästää rahaa Avis autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Mini, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Pariisi. Mini vuokraus vupkraamolta Avis maksaa keskimäärin 92 € per päivä, mikä on 56 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 33 % käyttäjistämme varasi Mini auton vuokraamolta Avis säästääkseen rahaa Pariisi matkalla.

Avis toimii tällä hetkellä 11 toimipisteiden kautta kaupungissa Pariisi. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Pariisi sijaitsee osoitteessa 83 Rue De Tolbiac. Viimeisten 12 kuukauden aikana 27 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Pariisi vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 83 Rue De Tolbiac sijaitsevasta toimipisteestä.