Enterprise autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Enterprise vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

25 € - 86 €

Kaikki autotyypit

25 € - 87 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Enterprise Pariisi, Île-de-France on toukokuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Enterprise Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Enterprise Pariisi on toukokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Enterprise tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen Berlingo
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Enterprise

89 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Citroen Berlingo

Pariisi Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,5

Value

7,0

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Kaikki Enterprise autovuokraamon toimipisteet kentällä Pariisi ovat lisänneet ylimääräisiä varotoimia varmistaakseen asiakkaiden turvallisuuden COVID-19:n aikana. Terveys-ja turvallisuustoimenpiteisiin kuuluvat muun muassa vuokra-autojen sekä vuokraustiskien tehostettu siivous:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kuukauden kesäkuu aikana voit olettaa maksavasi 66 € per päivä Enterprise vuokra-autosta kaupungissa Pariisi. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Enterprise vuokra-autolle kaupungissa Pariisi on 23 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Enterprise autonvuokraus kaupungissa Pariisi maksaa keskimäärin 464 € kuukauden kesäkuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Enterprise löytyy kentältä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä sijaitsevat Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2.

Kyllä, Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Pariisi. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise johonkin heidän Pariisi toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Enterprise jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Pariisi kesäkuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 69 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 39 € per päivä. Otathan huomioon, että Enterprise tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Keskikokoinen on halvin Enterprise vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Pariisi. Keskikokoinen vuokraus vuokraamolta Enterprise maksaa keskimäärin 51 €/pvä (44 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 25 % käyttäjistämme valitsi Keskikokoinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi.

Kaupungista Pariisi löytyy Enterprise vuokraamolta 11 toimipistettä. 38 Avenue Des Ternes on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 38 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Pariisi tekivät sen osoitteessa 38 Avenue Des Ternes sijaitsevassa toimipisteessä.