Citer autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Citer vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
4. joulukuu — 11. joulukuu
Pariisi, Ranska
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pariisi Citer toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Citer vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Citer

9 sijaintia

Tietoja Citer autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Onko vuokraamolla Citer toimipistettä kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Citer löytyy kentältä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä sijaitsevat Aeroport Roissy Cdg Term 1 Et2.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pariisi hinnat?

autoa Pariisi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pariisi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pariisi osiossa on 371 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pariisi?

Eri maissa, myös kohteessa Pariisi, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pariisi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pariisi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.