Autonvuokraukset kohteessa Jacksonville, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Jacksonville, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jacksonville, FL, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Jacksonville, FL, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Jacksonville

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Jacksonville

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Jacksonville?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Jacksonville löytyvät yleensä Easirent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEasirent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 18 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Jacksonville on 20 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Jacksonville?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Jacksonville 18 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Jacksonville?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Jeep Wrangler kaupungista Jacksonville, ja datamme mukaan Toyota Camry on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Jeep Wrangler, hinnat ovat 49 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Jeep Wrangler autonvuokraustarjousta kaupungista Jacksonville niinkin alhaiseen hintaan kuin 48 € per päivä. Toyota Camry autonvuokraukset kaupungista Jacksonville ovat yleensä keskimäärin 56 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 56 € per päivä.

Tärkeää tietoa Jacksonville autonvuokrauksesta

Valitse yli 40 autonvuokrauspaikan joukosta Jacksonvillessä, Floridan väkirikkaimmassa kaupungissa. Jos haet autosi lentokentältä, lyhyt ajomatka I-95-tietä pitkin vie sinut I-295-ympäritielle, joka kiertää kaupungin ja tarjoaa helpon pääsyn sen nähtävyyksiin. Poistu I-295:ltä ja vieraile River City Market Placessa, Jacksonvillen eläintarhassa ja puutarhassa sekä Alltel Stadiumilla. Koko alueelta löydät tapahtumapaikkojen ja hotellien pysäköintipaikkoja, pysäköintimittareita sekä parkkihalleja ja -paikkoja, jotka tarjoavat myös kuukausi- ja päivähintoja. Lisäksi halvalla autolla Jacksonvillessä voit matkustaa Jacksonvillen kaupungin rajojen ulkopuolelle - Daytona Beachille tai Orlandoon, Walt Disney Worldin kotikaupunkiin. Ajaessasi ole varovainen kolmessa tilanteessa, joista voit saada sakot: ylinopeus, liian hidas ajo tai se, että et hidasta ja siirry vasemmalle kaistalle tienvarressa olevaa poliisiautoa varten.

Kannattaako Jacksonvillen vierailun ajaksi vuokrata auto?

Vaikka useat alueet, kuten keskusta ja San Marco, ovat melko kävely-ystävällisiä, vuokra-auto Jacksonvillessä auttaa varmistamaan, että pääset niille helposti ja itsenäisesti, kun vierailet täällä, sillä liikennevaihtoehtoja on vähän. Kaupunkinäkymiä voi halutessasi ihailla St John's River Taxilla, mutta muuten voit helposti ajaa Cummer Museum of Arts and Gardens -museoon, Veterans Memorial Wall -muistomuurille tai Catty Shack Ranch Wildlife Sanctuary -eläinsuojelualueelle. Pysäköintipaikkoja on runsaasti, ja hinnat vaihtelevat kohtuullisista edullisiin tai ilmaisiin. Lisäksi, jos mielesi tekee, voit tehdä Jacksonvillen vuokra-autollasi päiväretken St. Simmonsin majakkamuseoon, Amelia Islandille ratsastamaan Fernandina Beachille tai vierailemaan St. Augustinen muinaiskaupungissa.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on syytä pitää mielessä, kun ajan Jacksonvillessä?

Jos aiot ajaa vuokra-autolla Jacksonvillessä, huomioi, että nopeusrajoitukset kaupungissa ovat suurimmaksi osaksi alhaiset, joten ole varovainen, ettet ylitä niitä. Pääset hyvin eteenpäin valtateillä, joilla sallitaan korkeammat nopeudet kuin joissakin muissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, mutta ylinopeutta ei myöskään suvaita täällä. Voit kääntyä oikealle punaisella, kun se on turvallista, mutta varo, että pysähdyt ensin kokonaan. Floridan veren alkoholiraja on 0,8 promillea, mutta se laskee 0,2 promilleen 21-vuotiailla tai sitä nuoremmilla, joten nimitä kuljettaja, joka ei juo, jos osa seurueestasi juo. Turvavyöt ovat pakollisia, samoin kuin lastenistuimet alle 4-vuotiaille tai alle 40-kiloisille lapsille. Kaikkia lakeja noudatetaan tiukasti, ja on hyvä tarkistaa ajantasaiset lait ja lakimuutokset paikallisesta moottoriajoneuvovirastosta.

Voinko ylittää osavaltion tai maan rajat vuokra-autolla Jacksonvillestä?

yllä, voit ylittää osavaltioiden rajat. Jos haluat ylittää Jacksonvillen vuokra-autolla minkä tahansa maan rajoja, sekä Kanadan että Meksikon raja on melko kaukana. Jos näin on, sinun on varmistettava, ettei vuokra-autollasi Jacksonvillessä, Floridassa, ole kilometrirajoitusta. Siitä huolimatta tarvitset Kanadan rajan ylittämiseen vain Yhdysvaltojen tai Kanadan kuvallisen henkilötodistuksen tai lähtömaasi passin sekä tarvittavat viisumit. Meksikoon pääsyä varten kaikki vuokraamot eivät salli sitä, ja sinun on myös ostettava Meksikon autovakuutus, joka on saatavilla vain tietyissä osavaltioissa ja vuokrauspaikoissa. Siksi suosittelemme tarkistamaan palveluntarjoajaltasi, onko Meksikon rajan ylittäminen mahdollista. Vakuutuksen lisäksi sinun on esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus ja mahdolliset tarvittavat luvat tai viisumit.

Voitko vuokrata vuokra-auton Jacksonvillessä ilman luottokorttia?

Autonvuokraus Jacksonvillessä on mahdollista ilman luottokorttia, kunhan sinulla on pankkikortti vuokralaisen nimissä ja täytät kyseisen auton tarjoajan erityisvaatimukset. Nämä vaatimukset vaihtelevat yhtiöstä riippuen, ja jotkin ovat lievempiä kuin toiset. Mitä tulee momondon kautta saatavilla oleviin halpoihin autonvuokrauksiin Jacksonvillessä, Enterprise voisi olla hyvä vaihtoehto, kunhan varmistat etukäteen, että tietty toimipiste, josta vuokraat, sallii pankkikortit. Jos näin on, on vain välttämätöntä, että pankkikortissa on joko MasterCard- tai VISA-logo ja että sinulla on todiste paluulennosta noutaessasi auton Jacksonvillen lentokentän autonvuokrauspisteestä. Kun maksat sekä pankki- että luottokortilla, kortissa on oltava sama nimi kuin vuokraajalla ja pääkuljettajalla. Muut autovuokraamot saattavat vaatia ylimääräisiä henkilöllisyystodistuksia, asettaa ikärajan tai tehdä luottotarkastuksia, kun maksat pankkikortilla. Ota etukäteen yhteyttä Jacksonvillen autovuokraamon toimipisteeseen, jotta tiedät mahdolliset rajoitukset ja vaatimukset.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton Jacksonvillessä?

Jos vierailet ja vuokraat ajoneuvon ulkomaisella ajokortilla, saatat tarvita erityisluvan. Jos asiakirjasi ei ole englanninkielinen vaan latinalaisin aakkosin kirjoitettu, kansainvälistä ajokorttia ei tarvita. Sitä vastoin, jos alkuperämaasi ajokortti ei ole latinalaista aakkostoa, sinun on todennäköisesti esitettävä kansainvälinen ajokortti alkuperäisen asiakirjan ohella. Tämä lupa on ostettava ajokorttisi alkuperämaasta eikä vasta kun olet jo Jacksonvillessä. Se toimii käännöksenä maasi ajokortista. Riippumatta siitä, vaaditaanko sinua esittämään kansainvälinen ajokortti vai ei, sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti ja mahdollisesti toinen henkilöllisyystodistus, kuten passi.


0

Jacksonville autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jacksonville, Florida

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,9

Value

7,8

Airport Van

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,7

Value

6,6

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,0

Value

6,8

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,1

Value

6,6

Hertz

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,3

Value

6,4

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,6

Value

6,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Jacksonville

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Jacksonville

Suositut autotyypit

Standard, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Jeep Wrangler
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Jacksonville viimeisten 72 tunnin aikana: Standard, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Jacksonville on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 32 €/pvä.
Kohteen Jacksonville suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Jeep Wrangler. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Soul.

Vuokraa auto läheltä kohteen Jacksonville suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Jacksonville

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Jacksonville - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jacksonville, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Jacksonville, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Jacksonville olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Hertz ja Easirent tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Jacksonville, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Jacksonville, Florida?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Jacksonville tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Jacksonville kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Jacksonville ajat.

Millainen sää on kohteessa Jacksonville, FL kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Jacksonville kuukauden syyskuu aikana on 26 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 208 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Jacksonville samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Jos etsit Jacksonville vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Florida lämpötila on yleensä 27 °C ja sademäärä vastaavasti 200,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jacksonville hinnat?

autoa Jacksonville hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jacksonville?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Jacksonville osiossa on 64 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jacksonville?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jacksonville. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jacksonville?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Jacksonville. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Jacksonville


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Jacksonville?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Jacksonville voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Jacksonville?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Jacksonville suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Jacksonville, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Jacksonville ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Jacksonville momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Jacksonville.

Löytyykö kohteesta Jacksonville autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Jacksonville vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Jacksonville vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Jacksonville.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jacksonville

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.