Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Avis autonvuokraukset kaupungista Jacksonville

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jacksonville

Jacksonville, FL, Yhdysvallat
6. März — 13. März
Jacksonville, FL, Yhdysvallat
Mi 6/3
Keskipäivä
Mi 13/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Jacksonville Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Jacksonville, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,1

Value

6,9

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Jacksonville

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa Jacksonville maaliskuu aikana?

77 € per päivä (tai 542 € per viikko) on keskimääräinen Avis vuokra-auton hinta kaupungissa Jacksonville maaliskuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden maaliskuu aikana Avis vuokra-autolle on 76 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Avis minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Jacksonville lentokenttä?

Vuokraamolla Avis on 1 toimipaikkakentällä Jacksonville lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta 2400 Yankee Clipper Drive.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Jacksonville?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Jacksonville (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Avis puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Jacksonville kuukauden maaliskuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 84 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Jacksonville maaliskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Jacksonville niinkin alhaiseen hintaan kuin 76 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen maaliskuu aikana.

Mikä on vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Jacksonville?

Keskimääräisellä 84 €/päivä hinnallaan Keskikokoinen on on halvin Avis vuokra-autotyyppi kaupungissa Jacksonville (21 % halvempi kuin kallein Avis vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 38 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Avis auton vieraillessaan kaupungissa Jacksonville valitsivat Keskikokoinen säästääkseen rahaa. Muista, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Jacksonville?

Avis toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Jacksonville. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Jacksonville sijaitsee osoitteessa 2400 Yankee Clipper Drive. Viimeisten 12 kuukauden aikana 53 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Jacksonville vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 2400 Yankee Clipper Drive sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jacksonville hinnat?

autoa Jacksonville hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jacksonville?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Jacksonville osiossa on 66 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jacksonville?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jacksonville. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jacksonville?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Jacksonville. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jacksonville

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Jacksonville


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Jacksonville
Mi 6/3
Keskipäivä
Mi 13/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.