Hertz autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

7,9

Value

1,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Istanbul sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Istanbul. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Istanbul vierailun yhteydessä syyskuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin syyskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 39 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 35 €/päivä edellisen syyskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kaupungista Istanbul löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Tayakadin Mahallesi, Istanbul sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 93 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Istanbul noutivat kulkuneuvon osoitteessa Tayakadin Mahallesi sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Istanbul

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Istanbul autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia