Hertz autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,1

Value

6,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Istanbul?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Istanbul. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Istanbul kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Istanbul vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 38 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 34 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Istanbul?

Kaupungista Istanbul löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Tayakadin Mahallesi, Istanbul sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 90 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Istanbul noutivat kulkuneuvon osoitteessa Tayakadin Mahallesi sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Istanbul hinnat?

autoa Istanbul hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Istanbul?

482 toimijaa on valittavissa autoa Istanbul syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Istanbul?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Istanbul. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Istanbul?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Istanbul. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Istanbul

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Istanbul autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Istanbul

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.