Global Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Global Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
22. toukokuu — 29. toukokuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
su 22/5
Keskipäivä
su 29/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Global Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Global Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Tietoja Global Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Global Rent A Car haluaa varmistaa, että Istanbul alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Global Rent A Car on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Istanbul vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Global Rent A Car jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Istanbul kesäkuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 38 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 38 € per päivä. Otathan huomioon, että Global Rent A Car tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Istanbul löytyy Global Rent A Car vuokraamolta 10 toimipistettä. International Arrivals Terminal on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 29 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Global Rent A Car vuokra-auton kaupungista Istanbul tekivät sen osoitteessa International Arrivals Terminal sijaitsevassa toimipisteessä.