Global Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Global Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
5. December — 12. December
Istanbul, Turkki
Tue 5/12
Keskipäivä
Tue 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Global Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Global Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Global Rent A Car

10 sijaintia

Tietoja Global Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Global Rent A Car, kun vierailet kaupungissa Istanbul kuukauden joulukuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Global Rent A Car jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Istanbul joulukuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden joulukuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 36 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 36 € per päivä. Otathan huomioon, että Global Rent A Car tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Istanbul hinnat?

autoa Istanbul hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Istanbul?

487 toimijaa on valittavissa autoa Istanbul marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Istanbul?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Istanbul. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Istanbul?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Istanbul. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Istanbul

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.