Budget autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
29. maaliskuu — 5. huhtikuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
ke 29/3
Keskipäivä
ke 5/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

4,9

Kokonaisarvosana

4,1

Nouto/palautus

4,7

Value

5,6

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Istanbul. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Istanbul toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 23 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Budget kaupungissa Istanbul huhtikuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Budget autonvuokraustarjouksia kaupungissa Istanbul niinkin alhaiseen hintaan kuin 21 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen huhtikuu aikana.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.