Rent Go Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Rent Go Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Rent Go Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Rent Go Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Rent Go Rent A Car

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Rent Go Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Rent Go Rent A Car, kun vierailet kaupungissa Istanbul kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Rent Go Rent A Car jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Istanbul lokakuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 31 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 31 € per päivä. Otathan huomioon, että Rent Go Rent A Car tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Rent Go Rent A Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Istanbul?

Vuokraamolla Rent Go Rent A Car on 15 toimipistettä kaupungissa Istanbul. Käyttäjiemme mukaan suosituin Rent Go Rent A Car toimipiste kaupungissa Istanbul sijaitsee osoitteessa Istanbul Ataturk airport. 34 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Rent Go Rent A Car auton kaupungissa Istanbul teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Istanbul hinnat?

autoa Istanbul hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Istanbul?

482 toimijaa on valittavissa autoa Istanbul syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Istanbul?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Istanbul. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Istanbul?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Istanbul. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Istanbul

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Rent Go Rent A Car? Vertaile muiden suosittujen Istanbul autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Istanbul

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.