Avis autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

6,3

Value

6,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Istanbul?

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Istanbul tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Istanbul kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Avis Istanbul vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen Avis autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 25 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 25 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Istanbul?

Avis toimii tällä hetkellä 12 toimipisteiden kautta kaupungissa Istanbul. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Istanbul sijaitsee osoitteessa Tayakadin Mh. Terminal. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Istanbul vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Tayakadin Mh. Terminal sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Istanbul hinnat?

autoa Istanbul hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Istanbul?

482 toimijaa on valittavissa autoa Istanbul lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Istanbul?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Istanbul. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Istanbul?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Istanbul. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Istanbul

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen Istanbul autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Istanbul

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.