Alamo autonvuokraukset kaupungista Istanbul

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Istanbul

Istanbul, Turkki
5. huhtikuu — 12. huhtikuu
Sama palautus
Istanbul, Turkki
ke 5/4
Keskipäivä
ke 12/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Istanbul Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Istanbul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

7,6

Value

7,9

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Istanbul

Vuokraamon Alamo vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Istanbul. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Istanbul alueen Alamo puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden huhtikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Alamo autoja kaupungissa Istanbul pitävät enemmän Korkeatasoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Korkeatasoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 70 €/päivä ja 64 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.