Autonvuokraus Ioannina, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Ioannina, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ioannina, EP, Kreikka
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Ioannina, EP, Kreikka
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Ioannina: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ioannina, Kreikka
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ioannina, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ioannina

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ioannina, Kreikka?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ioannina on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ioannina ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ioannina?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Ioannina, suurin osa käyttäjistämme valitsee Opel Corsa keskimääräiseen hintaan 18 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat Panda 23 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Opel Corsa vuokra-autoja kaupungista Ioannina niinkin alhaiseen hintaan kuin 7 €/pvä ja Fiat Panda hintaan 7 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Ioannina, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Ioannina sademäärä on 120 mm ja keskilämpötila 5 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Ioannina parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Ioannina kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Ioannina autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Ioannina vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Opel Corsa, Fiat Panda tai Ford Ka.

 • Onko sää kaupungissa Ioannina samanlainen kuin muualla Epeiros alueella?

  Ilmasto alueella Epeiros kuukauden tammikuu aikana on yleensä 9 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 148 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ioannina lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Ioannina