Autonvuokraukset kohteessa Hartford, Connecticut

Haussa halpa vuokra-auto Hartford, Connecticut? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hartford, CT, Yhdysvallat
12. joulukuu — 19. joulukuu
Hartford, CT, Yhdysvallat
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hartford

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hartford

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Hartford?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Hartford 2 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hartford?

Kun vuokraat autoa kaupungista Hartford, suurin osa käyttäjistämme valitsee Nissan Rogue keskimääräiseen hintaan 65 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Toyota Corolla 60 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Nissan Rogue vuokra-autoja kaupungista Hartford niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä ja Toyota Corolla hintaan 26 €/pvä.

Tärkeää tietoa Hartford autonvuokrauksesta

Kierros Hartfordissa olisi epätäydellinen, jos et pysähtyisi joillakin alueen suosituimmista nähtävyyksistä, kuten Connecticutin osavaltion Capitolissa ja legendaarisessa Mark Twain House & Museumissa. Kaikille näille alueille ja monille muillekin on helppo päästä, jos sinulla on auto vuokralla Hartfordissa. Tämä johtuu siitä, että navigoiminen on helpompaa I-91- ja I-84-teitä pitkin, jotka ovat tärkeimpiä valtateiden välisiä moottoriteitä, jotka yhdistävät Hartfordin eri osat muuhun Connecticutiin. Koska liikenne ei myöskään ole niin vilkasta kuin muualla Connecticutissa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vietät tuntikausia tien päällä. Halvan autonvuokrauksen löytäminen Hartfordista on melko helppoa, sillä kaupungissa on yli 10 autovuokraamoa, joista jokaisessa on tarjolla erilaisia autoja sähköautoista luksusautoihin ja jopa pakettiautojen vuokraukseen.

Kannattaako Hartfordissa vuokrata auto?

Hartford on erittäin helppokulkuinen kaupunki, jossa on jalankulkijoille reittejä ja kävelyteitä lähes kaikilla kaduilla. Ongelmat tulevat kuitenkin vastaan, kun haluat päästä pois keskustasta lähiöihin, joissa useimmat nähtävyydet sijaitsevat. Etäisyydet ovat melko pitkiä, eikä olisi kovin hyvä kokemus, jos joutuisit kävelemään paikasta toiseen. Siksi sinun on paljon parempi hankkia autonvuokraus Hartfordissa. Voit liikkua helposti ja mukavasti. Vuokra-auton avulla voit myös helpommin vierailla muissa Hartfordin ulkopuolisissa nähtävyyksissä, kuten Cove Island Parkissa ja Mianus River Parkissa, jotka sijaitsevat vain reilun tunnin ajomatkan päässä Stamfordissa. Kadunvarsipysäköintiä ei ole vaikea löytää, sillä pysäköintipaikkoja on joka puolella, joskin suurin osa niistä on maksullisia. Arkisin myöhään illalla ja viikonloppuisin voit kuitenkin pysäköidä ilmaiseksi.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun olisis hyvä pitää mielessä, kun ajan Hartfordissa?

Jotta et toisi kotiin sakkoja matkamuistoksi Hartfordista, tutustu siellä voimassa olevaan liikennelainsäädäntöön. Kuljettajat eivät esimerkiksi saa käyttää kännyköitä tai muita sähköisiä mobiililaitteita ajon aikana tai vaikka ne pysähtyvät liikenteen tai vaikeiden tieolosuhteiden vuoksi.  Ainoa aika, jolloin voit käyttää niitä vuokra-autossa Hartfordissa on silloin, kun olet turvallisesti pysäköity tien sivuun. Myös U-käännökset ovat joissakin paikoissa laittomia, joten kuljettajia kehotetaan pitämään silmällä merkkejä, jotka voivat estää tämän toiminnan. Epäselvissä tapauksissa voit aina tarkistaa asian Connecticut Department of Motor Vehicles -liikennelain avulla.

Minkälaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Hartfordissa?

 Jotta voit hankkia vuokra-auton Hartfordissa, sinun on näytettävä voimassa oleva ajokortti, jossa on kuvallinen henkilöllisyystodistus. Ajokortti ei saa olla vanhentumassa ennen kuin vuokrasopimuksen kesto on päättynyt. Ajokortti voi olla mistä tahansa Yhdysvaltojen tai Kanadan osavaltiosta. Ulkomaalaisten kuljettajien ajokortin on oltava kirjoitettu roomalaisin aakkosin, ja jos näin ei ole, sinulla on oltava kansainvälinen ajokortti mukanasi kaikissa Hartfordin autonvuokrauksissa. Lisäksi sinun on esitettävä voimassa oleva passi.


0

Hartford autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hartford, Connecticut

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,6

Value

7,6

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,1

Value

6,9

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,6

Value

5,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

6,1

Value

5,5

Easirent

2 sijaintia

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Hartford suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hartford

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hartford - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hartford, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Hartford, Connecticut autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Hartford on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Hartford suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Enterprise Rent-A-Car ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Hartford, Connecticut?

40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Hartford, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Hartford ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Hartford huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Tesla Model 3 vuokra-autoja kaupungissa Hartford?

Millainen sää on kohteessa Hartford, CT kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana kaupungin Hartford sademäärä on 97 mm ja keskilämpötila −1 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Hartford parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Hartford samanlainen kuin muualla Connecticut alueella?

Jos etsit Hartford vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Connecticut lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 94,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hartford hinnat?

autoa Hartford hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hartford?

19 toimijaa on valittavissa autoa Hartford joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hartford?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Hartford. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hartford?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Hartford. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Hartford?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Hartford momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hartford?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Hartford, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Hartford, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Hartford autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Hartford momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Hartford, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Hartford autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Hartford löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Hartford vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Hartford.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hartford

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.