Autonvuokraus Grand Rapids, Michigan

Haussa halpa vuokra-auto Grand Rapids, MI? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Grand Rapids, MI, Yhdysvallat
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Grand Rapids, MI, Yhdysvallat
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Grand Rapids: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Grand Rapids, MI
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,6

Value

8,8
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,9

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,1

Value

6,8
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,1

Value

6,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,8

Value

6,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,4
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

5,9

Value

5,7
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Grand Rapids, MI kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Grand Rapids Gerald R. Ford Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Grand Rapids

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Grand Rapids noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Hertz ja Alamo ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Grand Rapids COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Grand Rapids. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Grand Rapids, MI autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Grand Rapids. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Grand Rapids valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Grand Rapids, MI?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Grand Rapids on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Grand Rapids ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Grand Rapids?

  Ford Escape ja Hyundai Elantra automallit kaupungissa Grand Rapids ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Escape vuokrahinnat kaupungissa Grand Rapids voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 44 €/päivä ja alhaisimmillaan 13 €/päivä. Hyundai Elantra vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 48 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 13 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Grand Rapids?

  Dollar on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Grand Rapids. Malli Audi A4 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Dollar 57 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Grand Rapids, MI kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Grand Rapids kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −4 °C lämpötiloja ja 53 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Grand Rapids lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Grand Rapids.

 • Onko sää kaupungissa Grand Rapids samanlainen kuin muualla Michigan alueella?

  Jos etsit Grand Rapids vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Michigan lämpötila on yleensä −6 °C ja sademäärä vastaavasti 57,3 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Grand Rapids