Autonvuokraukset kohteessa Grand Junction, Colorado

Haussa halpa vuokra-auto Grand Junction, Colorado? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Grand Junction, CO, Yhdysvallat
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Grand Junction, CO, Yhdysvallat
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Grand Junction

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Grand Junction

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Grand Junction?

Kun vuokraat autoa kaupungista Grand Junction, suurin osa käyttäjistämme valitsee Chrysler Pacifica keskimääräiseen hintaan 121 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Kia Rio 74 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Chrysler Pacifica vuokra-autoja kaupungista Grand Junction niinkin alhaiseen hintaan kuin 75 €/pvä ja Kia Rio hintaan 39 €/pvä.

Tärkeää tietoa Grand Junction autonvuokrauksesta

Hyvä tapa vierailla Grand Junctionissa, Coloradossa sijaitsevassa Coloradon kansallismonumentti on vuokra-autolla. Tämä on laaja avoin tila, joka tarjoaa useita vaellusreittejä ja piknikpaikkoja. Jos veden äärellä liikkuminen on enemmän sinun juttusi, ajelu James M. Robb - Colorado River State Parkiin on juuri sinua varten. Tämä on loistava paikka kalastukseen ja tarjoaa myös monia polkuja nelijalkaisen ystävän kanssa kävelyyn. Grand Junctionin, Coloradon autonvuokrauksen päätiet ovat Interstate 70, Highway Six ja Highway 50. Grand Junctionin, Coloradon pikkukaupunkiluonteen vuoksi pysäköinti on suhteellisen helppoa kaikkialla kaupungissa. Grand Junctionissa, Coloradossa on noin kolme autonvuokrauspaikkaa, joista osa on lentokentällä.

Kannattaako vuokrata auto Grand Junctionissa, Coloradossa vieraillessa?

Kuten monissa kaupungeissa, autonvuokraus Grand Junctionissa, Coloradossa voi olla hankalaa aamulla ja aikaisin yöllä tai milloin tahansa, kun yrität ajaa keskustan alueella. Black Canyon of the Gunnisonin kansallispuisto on hieno paikka vierailla halvalla vuokra-autolla Grand Junctionista, Coloradosta, joka on vain lyhyen ajomatkan päässä Grand Junctionista lounaaseen. Tämä on upea paikka, jossa on valkoinen joki ja jyrkkiä kallioita kummallakin puolella. Jos rinteissä skimbaaminen on enemmän sinun juttusi, suuntaa sähkövuokra-autosi pohjoiseen kuuluisaan Vailin hiihtokeskukseen. Vaikka Grand Junctionin, Coloradon keskustassa on varmasti paljon paikkoja, joissa voi kävellä ympäriinsä, ympäröivillä alueilla on paljon tekemistä, joten luksusauton vuokraus Grand Junctionissa, Coloradossa on suotavaa.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Grand Junctionissa, Coloradossa?

Coloradon Grand Junctionissa sijaitsevien vuokra-autojen ajamiseen liittyy joitakin ainutlaatuisia sääntöjä, jotka on hyvä pitää mielessä. Ensinnäkin et voi käyttää kuulokkeita ajaessasi Grand Junctionin vuokra-autoja. Jos törmäät henkilöpakettiautollasi pysäköityyn autoon, sinun on sekä jätettävä lappu autoon että ilmoitettava siitä poliisille. Jos olet jyrkillä ja kapeilla yksisuuntaisilla teillä, joita on tämän alueen vuoristossa, alamäkeen ajavan ajoneuvon on väistettävä mäkeä ylöspäin ajavaa ajoneuvoa. Täällä kuljettajat ajavat tien oikealla puolella, kaikkien economy-luokan vuokra-autossa matkustavien on käytettävä turvavyötä, ja 0,8 promillea on alkoholipitoisuuden raja-arvo ajettaessa. Ajantasaisimmat säännöt ja määräykset saat paikalliselta moottoriajoneuvovirastolta.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Grand Junctionissa, Coloradossa, jos olen vierailemassa toisesta maasta?

Jos haluat vuokrata auton Grand Junctionissa, Coloradossa, sinulla on oltava voimassa oleva, Yhdysvalloissa myönnetty ajokortti. Jos ajokorttiasi ei ole myönnetty Yhdysvalloissa, sinun on esitettävä myös passi. Väliaikaisella ajokortilla ei voi vuokrata autoa.


0

Grand Junction autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Grand Junction, Colorado

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,4

Value

9,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,5

Value

8,1

National

1 sijainti

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,9

Value

7,5

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,8

Value

7,5

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,5

Eagle Rent A Car

1 sijainti

Easirent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Grand Junction suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Grand Junction

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Grand Junction - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Grand Junction, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Grand Junction, Colorado autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Grand Junction sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Avis ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Grand Junction, Colorado?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Grand Junction on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Grand Junction ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Pathfinder vuokra-autoja kaupungissa Grand Junction?

Millainen sää on kohteessa Grand Junction, CO kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Grand Junction sademäärä on 31 mm ja keskilämpötila 19 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Grand Junction parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Grand Junction samanlainen kuin muualla Colorado alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Grand Junction road triplle alueelle Colorado tai sitä ympäröiville alueille kuukauden syyskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Grand Junction hinnat?

autoa Grand Junction hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Grand Junction?

14 toimijaa on valittavissa autoa Grand Junction syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Grand Junction?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Grand Junction. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Grand Junction?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Grand Junction. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Tutustu alueen Colorado muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Colorado

Aloita matkan suunnittelu - Grand Junction


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Grand Junction?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Grand Junction momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Grand Junction?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Grand Junction antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Grand Junction, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Grand Junction autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Grand Junction momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Grand Junction.

Löytyykö kohteesta Grand Junction autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Grand Junction autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Grand Junction vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Grand Junction, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Grand Junction

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.