Dollar autonvuokraukset kaupungista Frankfurt

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Frankfurt

Frankfurt, Saksa
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Frankfurt Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Frankfurt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

3,5

Nouto/palautus

3,5

Value

3,9

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Frankfurt

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Dollar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Frankfurt asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Dollar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikkakentällä Frankfurt lentokenttä. Vuokraamo Dollar löytyy osoitteesta Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Frankfurt (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Dollar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Dollar puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Dollar autoja kaupungissa Frankfurt pitävät enemmän Maasturi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Maasturi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 38 €/päivä ja 38 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Rhein-main A/p,terminal T1/t2 on suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Frankfurt löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 56 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Rhein-main A/p,terminal T1/t2 sijaitsevassa toimipisteessä.


Dollar autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä