BUCHBINDER autonvuokraukset kaupungista Frankfurt

Etsi ja vertaa hyviä BUCHBINDER vuokra-autotarjouksia kaupungissa Frankfurt

Frankfurt, Saksa
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

BUCHBINDER vuokra-autotarjoukset Frankfurt, Hessen

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 83 €

Kaikki autotyypit

30 € - 99 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta BUCHBINDER Frankfurt, Hessen on lokakuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 56 € kuin keskimääräinen vuosihinta BUCHBINDER Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Frankfurt. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto BUCHBINDER Frankfurt on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo BUCHBINDER tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Frankfurt BUCHBINDER toimipaikat

Alla on tietoja kaikista BUCHBINDER vuokra-autojen sijainneista Frankfurt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,0

Value

9,0

Tietoja BUCHBINDER autonvuokrauksesta kaupungissa Frankfurt

BUCHBINDER haluaa varmistaa, että Frankfurt alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena BUCHBINDER on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Frankfurt vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla BUCHBINDER on 1 toimipaikkakentällä Frankfurt lentokenttä. Vuokraamo BUCHBINDER löytyy osoitteesta Terminal 2, Level 2, Halle D.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta BUCHBINDER jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Frankfurt kesäkuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 51 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 49 € per päivä. Otathan huomioon, että BUCHBINDER tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

BUCHBINDER toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Frankfurt. Suosituin BUCHBINDER autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Frankfurt sijaitsee osoitteessa Terminal 2, Level 2, Halle D. Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % käyttäjistä, jotka hakivat BUCHBINDER vuokra-autoja kaupungissa Frankfurt vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Terminal 2, Level 2, Halle D sijaitsevasta toimipisteestä.


BUCHBINDER autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä