FLIZZR autonvuokraukset kaupungista Frankfurt

Etsi ja vertaa hyviä FLIZZR vuokra-autotarjouksia kaupungissa Frankfurt

Frankfurt, Saksa
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Frankfurt FLIZZR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista FLIZZR vuokra-autojen sijainneista Frankfurt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia

Tietoja FLIZZR autonvuokrauksesta kaupungissa Frankfurt

FLIZZR haluaa varmistaa, että Frankfurt alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena FLIZZR on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Frankfurt vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla FLIZZR on 1 toimipaikka kentällä Frankfurt lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum.

Keskimääräisen hinnan ollessa 112 €/päivä, Tila-auto ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta FLIZZR kaupungissa Frankfurt syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää FLIZZR autonvuokraustarjouksia kaupungissa Frankfurt niinkin alhaiseen hintaan kuin 112 €/päivä, mikä on halvin Tila-auto vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla FLIZZR on 10 toimipistettä kaupungissa Frankfurt. Heidän Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 53 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata FLIZZR auton kaupungissa Frankfurt, päättivät vuokrata omansa vuokraamon FLIZZR Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum toimipisteestä.


FLIZZR autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä FLIZZR vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten München ja Berliini

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Frankfurt

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta FLIZZR? Vertaile muiden suosittujen Frankfurt autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia