Thrifty autonvuokraukset kaupungista Frankfurt

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Frankfurt

Frankfurt, Saksa
15. December — 22. December
Frankfurt, Saksa
Fri 15/12
Keskipäivä
Fri 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Frankfurt Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Frankfurt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

3 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Frankfurt

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Frankfurt lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Thrifty kentällä Frankfurt lentokenttä (Rhein-main A/p,terminal T1/t2).

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Frankfurt?

Thrifty tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Frankfurt. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Thrifty peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Frankfurt kuukauden tammikuu aikana?

Suuri vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Thrifty tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Frankfurt kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon Thrifty Suuri autot maksavat keskimäärin 58 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 58 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Frankfurt?

Thrifty toimii tällä hetkellä 3 toimipisteiden kautta kaupungissa Frankfurt. Suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Frankfurt sijaitsee osoitteessa Rhein-main A/p,terminal T1/t2. Viimeisten 12 kuukauden aikana 77 % käyttäjistä, jotka hakivat Thrifty vuokra-autoja kaupungissa Frankfurt vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Rhein-main A/p,terminal T1/t2 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Frankfurt hinnat?

autoa Frankfurt hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Frankfurt?

141 toimijaa on valittavissa autoa Frankfurt joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt?

Eri maissa, myös kohteessa Frankfurt, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Frankfurt?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Frankfurt

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.