Budget autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubai Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

5,1

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Budget vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Dubai asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Budget on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Budget on 2 toimipaikkaakentällä Dubai Intl lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta Arrivals Hall Terminal 3 ja Arrivals Hall Terminal 1.

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Dubai (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Dubai pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 37 €/päivä ja 37 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Budget toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Dubai. Suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Dubai sijaitsee osoitteessa Arrivals Hall Terminal 1. Viimeisten 12 kuukauden aikana 70 % käyttäjistä, jotka hakivat Budget vuokra-autoja kaupungissa Dubai vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Arrivals Hall Terminal 1 sijaitsevasta toimipisteestä.