Budget autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
11. joulukuu — 18. joulukuu
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ma 11/12
Keskipäivä
ma 18/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubai Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,9

Value

4,6

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Dubai Intl lentokenttä?

Vuokraamolla Budget on 2 toimipaikkaakentällä Dubai Intl lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta Arrivals Hall Terminal 3 ja Dubai Airport.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Dubai?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Dubai (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Dubai kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Dubai pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 23 €/päivä ja 23 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Dubai?

Budget toimii tällä hetkellä 9 toimipisteiden kautta kaupungissa Dubai. Suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Dubai sijaitsee osoitteessa Dubai Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 87 % käyttäjistä, jotka hakivat Budget vuokra-autoja kaupungissa Dubai vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Dubai Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dubai hinnat?

autoa Dubai hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dubai?

298 toimijaa on valittavissa autoa Dubai joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dubai?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Dubai. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dubai?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Dubai, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dubai

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.