Autonvuokraukset kentällä Dubai Al Maktoum lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Dubai Al Maktoum lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Al Maktoum (DWC)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Al Maktoum (DWC)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Dubai Al Maktoum lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos haluat vuokrata auton Dubai Al Maktoumin lentokentältä, tarvitset mukaasi suomalaisen ajokortin, passin ja luottokortin. Usein autonvuokraus ulkomailla – etenkin Euroopan ulkopuolella – voi edellyttää kansainvälistä ajokorttia. Al Maktoumissa operoivat kansainväliset autovuokraamoketjut eivät kuitenkaan vaadi kansainvälistä ajokorttia tiettyjen maiden, kuten Suomen, kansalaisilta. Vaatimuksena kuitenkin on, että esität kansallisen ajokortin, joka on ollut voimassa vähintään vuoden ajan ennen vuokrausta. Al Maktoumin lentokentän autovuokraamot edellyttävät usein vuokraajilta ja lisäkuljettajilta vähintään 21 vuoden ikää. Jotkin autovuokraamot kertovat yläikärajan autonvuokraukselle olevan 65 vuotta. Vuokra-autoa varten tarvitset myös voimassa olevan luottokortin, johon nimesi on painettu kohokirjaimin. Ainakin yleisimmät luottokortit kelpaavat. Sen sijaan esimerkiksi käteistä, debit- tai prepaid-kortteja ei tavanomaisesti hyväksytä maksuvälineiksi. Luottokortin voimassaoloon saattaa liittyä ehto, että kortti on voimassa esimerkiksi vielä kolme kuukautta ajoneuvon vuokran maksamisen jälkeen. Autonvuokrauksen yhteydessä maksukortilta veloitetaan paitsi ajoneuvon vuokra ja paikalliset verot, niin valitsemasi lisäpalvelut. Lisäksi maksukortilta yleensä varataan vuokrauksen ajaksi vakuus, jonka saat takaisin, kun palautat auton kunnossa ja sopimuksen mukaan.

Kun asioit Dubai Al Maktoumin lentokentällä, sinulla on kaikkialla käytettävissäsi maksuton Wi-Fi-yhteys. On tietenkin suositeltavaa tutustua lentokentän autonvuokraukseen jo ennen matkaa, mutta voit toki hakea sopivaa autoa vielä kentälläkin. momondon avulla erilaisten autovaihtoehtojen vertailu on helppoa. Autovuokraamojen tiskit palvelevat yleensä joka päivä ainakin aamusta iltapäivään. Aukioloajat voivat vaihdella vuokraamoittain. Mitä tulee itse vuokra-autoon, Dubaissa vuokran hintaan sisältyvät yleensä esimerkiksi varkausturva, törmäysturva ja rajoittamattomat kilometrit. Lisämaksusta voi hankkia esimerkiksi lisäkuljettajan tai lisäkuljettajia, GPS-paikantiminen tai lastenistuimen. Myös aukioloaikojen ulkopuoliset noudot ja palautukset ovat usein lisämaksullisia palveluita. Tiedustele myös rohkeasti muita kaipaamiasi palveluita, kuten päivystysnumeroa, johon voit soittaa hätätilanteessa kelloon katsomatta.


0

Dubai Al Maktoum lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Dubai Al Maktoum lentokenttä

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

5,0

ADDCAR RENTAL

1 sijainti

Alamo

1 sijainti

Cargets rent a car

1 sijainti

DRIVUS

1 sijainti

Edel & Stark

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Dubain suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dubain

Autonvuokraukset kentällä Dubai Al Maktoum lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dubai Al Maktoum lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 69 €/pvä mallin Lincoln MKZ vuokraaminen vuokraamolta Alamo on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Alamo mallille Lincoln MKZ on 54 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Al Maktoum Intl lentokenttä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat eri alueilta, kuten Dubai, Abu Dhabi ja Ras Al Khaimah

Tutustu alueen Dubain muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Dubain

Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Dubai Al Maktoum lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Dubai Al Maktoum lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.