Autonvuokraukset Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Yhdistyneet Arabiemiirikunnat? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

INTERRENT tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 25 €/päivä, kun varaus tapahtuu INTERRENT kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia INTERRENT kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 28 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten autonvuokrauspisteitä Yhdistyneet Arabiemiirikunnat alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 66 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Dubai on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Yhdistyneet Arabiemiirikunnat käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä keddy by Europcar 19 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Mini on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 56 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Mini kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Mini auton kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voit odottaa maksavan keskimäärin 23 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

30 syys - 7 loka
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

30 syys - 7 loka
Opel Astra
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

30 syys - 7 loka
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

16 €/pvä

30 syys - 7 loka
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

17 €/pvä

30 syys - 7 loka
Skoda Octavia
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

30 syys - 7 loka
Toyota Corolla
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

17 €/pvä

30 syys - 7 loka
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

30 syys - 7 loka
Vauxhall Mokka
Volkswagen Passat
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

18 €/pvä

30 syys - 7 loka
Volkswagen Passat

Autonvuokraustarjoukset Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä kohteesta Yhdistyneet Arabiemiirikunnat juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

21 € - 42 €

Kaikki autotyypit

41 € - 375 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on heinäkuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 79 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 66 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 54 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 141 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on syyskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 72 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 95 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on huhtikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 226 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on heinäkuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 85 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 38 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 427 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on marraskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 206 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 67 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

30 syys - 7 loka
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

30 syys - 7 loka
Opel Astra
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

30 syys - 7 loka
Opel Corsa

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

keddy by Europcar

66 sijaintia

Thrifty

43 sijaintia

Europcar

35 sijaintia

DRIVUS

34 sijaintia

Sunnycars

33 sijaintia

Dollar

25 sijaintia

Fast Rent A Car

23 sijaintia

Cargets rent a car

21 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Gold Souq6,8 km
Dubai World Trade Center8,6 km
Jumeirah Moskeija10,2 km
Burj Al Arab21,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Burj Al Arab95,4 km
Jumeirah Moskeija108,4 km
Dubai World Trade Center108,8 km
Gold Souq114,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Gold Souq22,2 km
Dubai World Trade Center25,6 km
Jumeirah Moskeija26,9 km
Burj Al Arab38,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Autonvuokraus Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Jos matkustat kohteeseen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on saanut teiden laatupisteiksi 6,6 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat sijan 1/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat sisällä.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

0,00‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,00‰ on maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Jos olet nuorempi kuin 21-vuotias, mikä on maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Kuinka paljon maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat maksoi 0,85 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat niin maasta Kuwait löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,33 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,91 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat hinnat?

autoa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat osiossa on 566 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla Yhdistyneet Arabiemiirikunnat alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Autonvuokraukset kaupungin Yhdistyneet Arabiemiirikunnat suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Yhdistyneet Arabiemiirikunnat lentokentistä

Tutustu alueen Lähi-itä muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Lähi-itä

Aloita matkan suunnittelu - Yhdistyneet Arabiemiirikunnat


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

Löytyykö kohteesta Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

Voinko etsiä Yhdistyneet Arabiemiirikunnat vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.