Autonvuokraukset Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Yhdistyneet Arabiemiirikunnat? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Audi A6
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

39 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Audi A6
Nissan Kicks
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

40 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Nissan Kicks
Land Rover Defender
tai vastaava Premium-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

60 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Land Rover Defender
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Daewoo Leganza
Mahindra Scorpio
tai vastaava Luksusmaasturi
Maks. 5 matkustajaa

98 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Mahindra Scorpio
Bentley Arnage
tai vastaava Luksus
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

64 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Bentley Arnage
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

32 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

26 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä kohteesta Yhdistyneet Arabiemiirikunnat juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

17 € - 42 €

Kaikki autotyypit

32 € - 407 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on heinäkuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 84 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 53 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on tammikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 157 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on tammikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 116 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on huhtikuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

18 €/pvä

27 kesä - 12 heinä
Kia Forte

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Jumeirah Moskeija10,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Jumeirah Moskeija26,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Autonvuokraus Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autostrad Rent A Car tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 38 €/päivä, kun varaus tapahtuu Autostrad Rent A Car kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Autostrad Rent A Car kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 40 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten autonvuokrauspisteitä Yhdistyneet Arabiemiirikunnat alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 68 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Dubai on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Yhdistyneet Arabiemiirikunnat käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Sunnycars 28 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Jos matkustat kohteeseen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on saanut teiden laatupisteiksi 6,6 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat sijan 1/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat sisällä.

0,00‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,00‰ on maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Jos olet nuorempi kuin 21-vuotias, mikä on maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

SUV on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 25 % käyttäjistämme valitsi mieluiten SUV kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat SUV auton kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat voit odottaa maksavan keskimäärin 28 € per päivä.

Bensiini maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat maksoi 0,91 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,30 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,72 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituilla Yhdistyneet Arabiemiirikunnat alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Autonvuokraukset kaupungin Yhdistyneet Arabiemiirikunnat suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Yhdistyneet Arabiemiirikunnat lentokentistä

Tutustu alueen Lähi-itä muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Lähi-itä

Aloita matkan suunnittelu - Yhdistyneet Arabiemiirikunnat


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.