Autonvuokraukset kentällä Sharjah lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Sharjah lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Šarja, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Sharjah (SHJ)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Šarja, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Sharjah (SHJ)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Sharjah lentokenttä autonvuokraustiedot

Ajaaksesi autoa Arabiemiraateissa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Minimi-ikäraja auton vuokraukseen on kuitenkin yleensä 21-vuotta. Monet autovuokraamot ovat asettaneet minimi-ikärajaksi jopa 25-vuotta, jos vuokrattava auto on erityisen kallis. Tarvitset Arabiemiraateissa ajamiseen kansainvälisen ajokortin. Kansainvälisiä ajokortteja on kahta erilaista tyyppiä, ja Arabiemiraateissa kumpi tahansa niistä oikeuttaa ajamiseen. Muista ottaa mukaan myös kansallinen suomalainen ajokortti. Tarvitset myös sen, sillä kansainvälistä ajokorttia käytetään kansallisen ajokortin rinnalla. Lisäksi autovuokraamot haluavat nähdä passin ja joidenkin asiakkaiden kohdalla viisumin – asiakkaan kotimaasta riippuen. Autonvuokraus Arabiemiraateissa ei onnistu ilman kaikkia tarvittavia asiakirjoja, joten muista ottaa ne mukaan matkaan. Useimmat autovuokraamot varaavat tietyn summan luottokortiltasi takuumaksuna siltä varalta, että saat sakot tai vuokra-auto vahingoittuu. Tämän takia tarvitset myös voimassa olevan luottokortin autonvuokraukseen. Luottokortin on oltava sinun omissa nimissäsi. Jos palautat vuokra-auton vahingoittumattomana ja ilman ongelmia, vapautetaan takuumaksun katevaraus takaisin luottokortillesi nopeasti. Pidä lisäksi huoli, että sinulla on kaikki tarvittavat vakuutukset autonvuokrausta varten. Perusvakuutukset kannattaa aina hoitaa kuntoon, jotta et joudu vahingon sattuessa itse maksumieheksi.

Suurin osa Šarjan lentokentän autovuokraamoista ovat auki 24/7. Lentokenttä on esteetön, ja autovuokraamoihin pääsee myös pyörätuolilla, jonka pystyy tarvittaessa vuokraamaan lentokentältä. Lentokentällä on tarjolla myös ilmainen Wi-Fi-yhteys. Vuokraamot tarjoavat lukuisia lisäpalveluita asiakkailleen. Voit ottaa autollesi esimerkiksi lisäkuskin, joka on myös oikeutettu auton ajamiseen. Näin voit jakaa ajomatkat Arabiemiraateissa jonkun muun kanssa. Voit tilata vuokra-autoosi myös lastenistuimen tai navigointilaitteen. Tilavimpiin autoihin on saatavilla myös vauvojen turvakaukalo, joka ei välttämättä mahdu pienempiin autoihin. Autonvuokrausta tehdessä kannattaa ottaa huomioon, minkälaiset vakuutukset vuokra-autolla on, ja harkita lisävakuutuksien ottamista tarpeen mukaan. Kysy vuokraamolta erilaisista vakuutuspaketeista.


0

Sharjah lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Sharjah lentokenttä

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Aplus

1 sijainti

Cargets rent a car

1 sijainti

Comfort & Ideal Rent A Car

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

DRIVUS

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Šarjan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Šarjan

Autonvuokraukset kentällä Sharjah lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sharjah lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 32 €/pvä mallin Toyota Yaris vuokraaminen vuokraamolta Hertz on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Sharjah lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Hertz mallille Toyota Yaris on 25 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Sharjah lentokenttä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat eri alueilta, kuten Dubai, Abu Dhabi ja Ras Al Khaimah

Tutustu alueen Šarjan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Šarjan

Aloita matkan suunnittelu - Sharjah lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Sharjah lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Sharjah lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.