Hertz autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubai Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,5

Value

5,2

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Dubai sijaitseva vuokraamo Hertz on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Hertz on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kuukauden kesäkuu aikana voit olettaa maksavasi 43 € per päivä Hertz vuokra-autosta kaupungissa Dubai. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Hertz vuokra-autolle kaupungissa Dubai on 43 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Hertz autonvuokraus kaupungissa Dubai maksaa keskimäärin 299 € kuukauden kesäkuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Kentältä Dubai Intl lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Dubai Airport ja Dubai Int'l Ap Term 3.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Dubai. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Dubai toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Standardi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Dubai kuukauden kesäkuu aikana. Vuokraamon Hertz Standardi autot maksavat keskimäärin 64 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 43 € päivä päivä kuukauden kesäkuu aikana.

Vuokraamolla Hertz on 8 toimipistettä kaupungissa Dubai. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Dubai sijaitsee osoitteessa Dubai Airport. 72 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Dubai teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.