Hertz autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
14. kesäkuu — 21. kesäkuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ke 14/6
Keskipäivä
ke 21/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Dubai, Dubain emiraattikunta

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

21 € - 34 €

Kaikki autotyypit

25 € - 131 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Dubai, Dubain emiraattikunta on joulukuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 29 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Dubai. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Dubai on joulukuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Dubai, Dubain emiraattikunta on lokakuu hintojen ollessa 23 € per päivä keskimäärin. 23 € per päivä on 56 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Dubai. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Dubai on lokakuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Dubai Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,1

Value

5,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Kentältä Dubai Intl lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Dubai Airport ja Dubai Int'l Ap Term 3.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Dubai. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Dubai toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Dubai

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Dubai autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.