Fast Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Fast Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubai Fast Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Fast Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Fast Rent A Car

8 sijaintia

Tietoja Fast Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Onko vuokraamolla Fast Rent A Car toimipistettä kentällä Dubai Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Fast Rent A Car kentällä Dubai Intl lentokenttä (Dubai Airport T1).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Fast Rent A Car, kun vierailet kaupungissa Dubai kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 31 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Fast Rent A Car kaupungissa Dubai lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Fast Rent A Car autonvuokraustarjouksia kaupungissa Dubai niinkin alhaiseen hintaan kuin 31 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dubai hinnat?

autoa Dubai hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dubai?

291 toimijaa on valittavissa autoa Dubai syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dubai?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Dubai. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dubai?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Dubai, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Dubai

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Fast Rent A Car? Vertaile muiden suosittujen Dubai autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dubai

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.