Autonvuokraukset kentällä Dubai Intl lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Dubai Intl lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Dubai Intl (DXB)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Dubai Intl (DXB)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Dubai Intl lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraukseen Dubain kansainväliseltä lentokentältä tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka sinulla on ollut jo vähintään vuoden ajan. Suomen viranomaisten myöntämä ajokortti kelpaa ajamiseen Dubaissa, jos mukanasi on myös Suomen viranomaisten myöntämä, voimassa oleva passi. Sitä vastoin monien muiden maiden kansalaisilta vaaditaan kansallisen ajokortin lisäksi kansainvälinen ajokortti. Jos haluat vuokrata auton, tarvitset yleensä myös voimassa olevan ja omalla nimelläsi varustetun luottokortin. Dubain kansainvälisellä lentokentällä toimivat autovuokraamot hyväksyvät yleisimmät kansainväliset luottokortit. Käteinen ja debit-kortit sen sijaan eivät yleensä käy maksuvälineenä. Luottokortilta veloitetaan autonvuokrauksen hinta ja valitsemasi lisäpalvelut. Kortilta pidätetään myös vuokrauksen ajaksi vakuusmaksu, jonka saat takaisin, kun palautat auton sopimuksen mukaan ja moitteettomassa kunnossa. Huomaa, että pidätettyjen rahojen vapautus vie jonkin verran aikaa. Saadaksesi vuokra-auton Dubaissa sinun tule myös olla vähintään 21-vuotias. Ainakin jotkin autovuokraamot asettavat vuokraukselle yläikärajan, esimerkiksi 65 vuotta. Yleensä nuorilta, esimerkiksi alle 25-vuotiailta kuljettajilta, peritään vuokrauksesta korkeampaa hintaa. Nuori ikä voi myös vaikuttaa siihen, minkälaisia autoja voit ylipäätään vuokrata. Voit tarkistaa asiakirjoja koskevat vaatimukset vielä valitsemastasi vuokraamosta ennen matkaa.

Autovuokraamot Dubain lentokentällä tarjoavat useita erilaisia lisäpalveluita. Huomaa, että lisäpalvelut voivat olla maksullisia. Asiakas voi saada autoon esimerkiksi lastenistuimen tai lasten istuinkorokkeen, navigaattorin tai vaikkapa lisäkuljettajan. Usein maksua vastaan saa myös muun muassa parempia vakuutuksia, pienemmän omavastuun ja erilaisissa ongelmatilanteissa auttavan päivystyspalvelun. Vuokra-auton voi usein maksua vastaan myös noutaa tai palauttaa eri paikkaan tai esimerkiksi tyhjällä tankilla. Lisäpalvelut ja niiden hinnat riippuvat autovuokraamosta. Voit selvittää nämäkin asiat kätevästi momondon nettisivuilta.


Autonvuokraustarjoukset Dubai Intl lentokenttä

Löydä kohteessa Dubai Intl lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

16 € - 41 €

Kaikki autotyypit

24 € - 67 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dubai Intl lentokenttä on heinäkuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubai Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä on 51 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Dubai Intl lentokenttä on syyskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubai Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä on 44 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Dubai Intl lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubai Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä on 44 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dubai Intl lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dubai Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Dubai Intl lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Dubai Intl lentokenttä

keddy by Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Enterprise

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,0

Value

7,0

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,1

Value

5,7

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,2

Value

4,5

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,6

Value

5,1

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,8

Value

4,4

Payless

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

3,5

Nouto/palautus

3,5

Value

3,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Dubain suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dubain

Autonvuokraukset kentällä Dubai Intl lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dubai Intl lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Kia Picanto on halvin vuokra-auto kentällä Dubai Intl lentokenttä, ja se löytyy vuokraamon INTERRENT valikoimista. Keskimääräinen vuokraushinta vuokraamon INTERRENT Kia Picanto mallille on 21 €/pvä. Viime vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia vuokraushintoja kuin 20 €/pvä vuokraamon INTERRENT Kia Picanto mallille. Saatat löytää tämän Dubai Intl lentokenttä autovuokraustarjouksen varaamalla hyvissä ajoin etukäteen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat eri alueilta, kuten Dubai, Abu Dhabi ja Ras Al Khaimah

Tutustu alueen Dubain muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Dubain

Aloita matkan suunnittelu - Dubai Intl lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Dubai Intl lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Dubai Intl lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.