Dollar autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dollar vuokra-autotarjoukset Dubai, Dubain emiraattikunta

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

23 € - 63 €

Kaikki autotyypit

40 € - 111 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Dollar Dubai, Dubain emiraattikunta on huhtikuu hintojen ollessa 23 € per päivä keskimäärin. 23 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 39 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Dubai. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Dollar Dubai on huhtikuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Dollar Dubai, Dubain emiraattikunta on joulukuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Dubai. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Dollar Dubai on joulukuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Dubai Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,7

Value

6,5

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Dubai Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Dubai Intl Ap.

Kyllä, voit peruuttaa Dollar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Dubai maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Dollar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.