Autonvuokraus Charlotte, Pohjois-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Charlotte, NC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Charlotte, NC, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Charlotte, NC, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Charlotte: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Charlotte, NC
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Value

7,4
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Value

7,1
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,2

Value

6,1
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,0

Value

5,9
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,7

Value

5,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,6

Value

5,9
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

5,5

Value

5,0

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Charlotte, NC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Charlotte

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Charlotte noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Charlotte noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Enterprise ja Dollar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Charlotte. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Charlotte, NC autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Charlotte. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Charlotte valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Charlotte helmikuu ajaksi?

  Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Charlotte kuukauden helmikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 102 mm ja lämpötilat 11 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Charlotte maksaa keskimäärin 71 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Charlotte, NC?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Charlotte, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Charlotte ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Charlotte huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Charlotte?

  Datamme perusteella Hyundai Elantra on suosituin vuokra-auto kaupungissa Charlotte.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Elantra vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 €/pvä kaupungissa Charlotte, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 49 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Charlotte on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 50 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 13 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Charlotte?

  Dollar on suosituin vuokraamo kaupungissa Charlotte, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Charlotte maksavat noin 73 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Dollar.

 • Millainen sää on kohteessa Charlotte, NC kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Charlotte kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 5 °C lämpötiloja ja 86 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Charlotte kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Charlotte. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Charlotte vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Fiesta tai Dodge Grand Caravan.

 • Onko sää kaupungissa Charlotte samanlainen kuin muualla Pohjois-Carolina alueella?

  Ilmasto alueella Pohjois-Carolina kuukauden tammikuu aikana on yleensä 6 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 92,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Charlotte lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Charlotte