Autonvuokraukset kohteessa Amman

Haussa halpa vuokra-auto Amman? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Amman, Jordan
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Amman, Jordan
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Amman

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Amman

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Amman?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Amman löytyvät yleensä Right Cars kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRight Cars, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 20 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Amman on 20 €/pvä.

Tärkeää tietoa Amman autonvuokrauksesta

Ammanissa on lähes 15 autonvuokrauspaikkaa, mikä tekee ajoneuvon hankkimisesta kaupungissa uskomattoman helppoa. Vaihtoehtojen runsaus mahdollistaa myös sen, että matkustajat voivat napata auton tai pakettiauton vuokrauksen heti saapuessaan tai milloin tahansa oleskelunsa aikana. On kuitenkin yleensä parempi, että sinulla on sellainen matkan ajaksi, sillä kaupungissa on vain vähän julkista liikennettä. Ammanin autonvuokraus on loistava tapa päästä tutustumaan upeisiin kaupunkikohteisiin, kuten Ammanin linnoitukseen tai Umayyadin palatsiin. Kulttuurikohteissa ja nähtävyyksissä sekä eri puolilla kaupunkia on laaja valikoima pysäköintivaihtoehtoja. Monet näistä pysäköintipaikoista ovat ilmaisia, mikä tekee halvoista autonvuokrauksista Ammanissa entistäkin taloudellisempia. Kun olet valmis hyppäämään autoon päästäksesi Ammanin ympärillä sijaitseviin kohteisiin, valtatie 35, joka tunnetaan myös nimellä King's Highway, ja Jordan Highway ovat molemmat lähellä kaupunkia. Yritä välttää pääväyliä iltapäivän puolivälistä iltamyöhään, sillä silloin tiet ruuhkautuvat melkoisesti.

Kannattaako Ammanissa vierailun aikana vuokrata auto?

Ammanin kaupungissa on runsaasti pysäköintipaikkoja, joten matkailijoiden on helppo lähteä kävelemään tietyille alueille tai ajaa muihin kaupunginosiin tai nähtävyyksiin ja tutustua niihin jalkaisin. Luweibdeh on hyvin käveltävissä oleva alue kaupungin sisällä, mutta ajoneuvot ovat yleensä kriittisiä matkustajille, jotka toivovat pääsevänsä kaikkiin kaupungin jännittävimpiin kohteisiin. Economy-autonvuokraus Ammanissa on erinomainen tapa tutustua joihinkin kapeampiin, vanhoihin katuihin, joita on helpompi navigoida. Kun olet valmis tutkimaan kaupungin rajojen ulkopuolisia kohteita, valtateille pääsee helposti. Kokeile vaikkapa Wadi AlMujibia, jossa sijaitsee Petra, tai Madabaa, jossa voit löytää muinaisia mosaiikkeja. Molemmat kohteet ovat parin tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä ajaessani Ammanissa?

Ammanin autonvuokraus on loistava tapa liikkua kaupungissa ja päästä tutustumaan moniin jännittäviin kulttuurikohteisiin kaupungissa ja sen ympäristössä. Jordanian hallitus on kuitenkin asettanut joitakin ainutlaatuisia liikennesääntöjä. Kaikkia henkilöitä, joiden veren alkoholipitoisuus on 0,5 promillea tai enemmän, kielletään kuljettamasta moottoriajoneuvoa. Kannattaa myös huomioida, että aina onnettomuuden sattuessa kuljettajan katsotaan olevan vastuussa. Koska paikallisten liikennelakien noudattamatta jättämisestä seuraa ankaria rangaistuksia, on suuri kannustin noudattaa ilmoitettuja nopeusrajoituksia, jotka ovat yleensä alhaisempia kuin muissa maissa vastaavilla teillä. Kaikkien ajoneuvon etuosassa istuvien henkilöiden on käytettävä turvavyötä. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana on ehdottomasti kielletty. Kaikkien matkustajien, jotka harkitsevat autonvuokrausta Ammanissa, on parasta tarkistaa kaupungin moottoriajoneuvo-osastolta viimeaikaiset lakimuutokset.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Ammanissa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Henkilöt, jotka haluavat varmistaa vuokra-auton Ammanissa, huomaavat, että prosessi on erittäin helppo. Itse asiassa Jordanian matkalle lähtevien Yhdysvaltojen kansalaisten on vain esitettävä valtion myöntämä ajokortti ja passi sekä suuremman luottokorttiyhtiön luottokortti, jolla on huomattava saldo käytettävissä. Vaikka ulkomaalaisilta kuljettajilta ei vaadita kansainvälistä ajokorttia (International Driver's Permit eli IDP) autonvuokrauksen saamiseksi Ammanissa, on yleensä suositeltavaa kääntää asiakirja paikalliselle kielelle. Lopuksi, kaikkien vuokra-autoa hakevien matkustajien on oltava vähintään 25-vuotiaita.


Autonvuokraustarjoukset Amman

Löydä kohteesta Amman juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 38 €

Kaikki autotyypit

3 € - 105 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amman, Jordan on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Amman, Jordan on tammikuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Amman, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amman voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Amman, Jordan on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Amman, Jordan on joulukuuta. Hinta on 92 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Amman, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Amman voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Amman autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Amman

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

4,9

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Dollar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,8

Value

4,8

Thrifty

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

7,0

Value

4,0

Avis

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

5,1

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,1

Auto Nation

9 sijaintia

Ta2jir

9 sijaintia

Retaj Car Rental

7 sijaintia

Arena Rent a Car

6 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Amman suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Amman

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Amman - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Amman, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Amman, Jordan autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Amman on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Amman suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Budget ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Amman lokakuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 14 °C ja sademäärä yleensä 20 mm cm lokakuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Amman. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut lokakuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Amman. Standardi vuokraaminen kaupungissa Amman maksaa keskimäärin 21 €/päivä.

Millainen sää on kohteessa Amman, Jordan kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Amman kuukauden syyskuu aikana on 23 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 0 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Amman samanlainen kuin muualla Amman alueella?

Jos etsit Amman vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Amman lämpötila on yleensä 23 °C ja sademäärä vastaavasti 0 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Amman hinnat?

autoa Amman hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Amman?

syyskuuta 2023 alkaen 172 toimijaa on valittavissa autoa Amman osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Amman?

Eri maissa, myös kohteessa Amman, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Amman?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Amman. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Tutustu alueen Jordan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Jordan

Aloita matkan suunnittelu - Amman


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Amman?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Amman on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Amman?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Amman, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Amman, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Amman, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Amman momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Amman.

Löytyykö kohteesta Amman autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Amman vuokra-autoille.

Voinko etsiä Amman vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Amman.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Amman

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.